Perfektas atriebības stāsts. Kā sieva, pēc 37 gadu laulības, atriebās vīram, kurš viņu iemainīja pret savu jauno sekretāri

Andris iemainīja savu sievu pret jaunu sekretāri. Viņa jaunā draudzene uzstāja, lai viņi dzīvotu greznajā savrupnamā, kurā viņi dzīvoja kopā ar sievu. Un viņa to panāca, jo Andra advokāti izrādījās viltīgāki par sievas advokātiem.

Viņi deva Janai (nu jau bijušajai sievai) 3 dienas laika, lai izvāktos no mājas. Pirmo dienu viņa krāmēja mantas. Otro dienu viņa meklēja cilvēkus, kuri viņai palīdzēja pārvest mantas no savrupnama. Trešajā dienā Jana sarīkoja greznas atvadu vakariņas. Viņa pēdējo reizi apsēdās pie grezni klāta galda, aizdedzināja sveces, ieslēdza romantisku mūziku un uzklāja galdu. Tur netrūka ne garneļu, ne arī ikru. Kā arī pudele paša labākā vīna.

Beidzot vakariņas, viņa apgāja visu māju un piepildīja visas aizkaru stangas ar neapēstajām garnelēm. Atgriezās virtuvē, uzkopa to un pameta māju.

Kad bijušais atveda uz māju savu jauno sievu, pirmās dienas viss bija lieliski.

Pēc tam, mājās pamazām sāka parādīties nepatīkama smaka. Jaunizceptais pārītis ar visiem spējiem centās atbrīvoties no smirdoņas. Viņi visās istabās mazgāja grīdas un nepārtraukti vēdināja māju. Iztīrīja visus paklājus un pārbaudīja visus kaktiņus, vai tur nav nobeidzies kāds grauzējs. Visur tika izvietoti gaisa atsvaidzinātāji. Viņiem pat nācās nomainīt ļoti dārgo grīdas segumu. Nekas nepalīdzēja.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru