Dariet to, pirms iešanas gulēt! Rezultātus manīsiet uzreiz!

Šīs 5 – 10 minūtes pilnībā izmainīs jūsu pašsajūtu! Pamēģiniet un pārliecinieties par to paši! Saglabājiet šos ieteikumus!

Ja jūs bieži nevarat iemigt, tad jūs neesat viens: daudzi cilvēki stundām grozās pa gultu, pirms aizmieg un gūst kaut nelielu daudzumu atpūtas. Kad tas notiek regulāri, jūs galu galā sākat izjust pastāvīgu nogurumu visas dienas gaitā. Iespējams, jūs pārāk daudz lietojat cukuru un kafiju, lai paliktu nomodā, un rezultātā pieņematies svarā. Tas ir nopietni! Tālāk sniegto, vienkāršo jogas pozu pildīšana pirms miega palīdzēs jums iemigt.

Tās visas ir ļoti vienkāršas, tāpēc pat,ja jūs nekad neesat nodarbojies ar jogu un neuzskatat sevi par “lokanu”, jūs varēsiet bez problēmām tikt ar tām galā. Arvien vairāk un vairāk zinātnisko pētījumu apstiprina jogas labvēlīgo ietekmi uz veselību, tad kāpēc gan to neizmantot?!

Pirmajā reizē, kad jūs pildīsiet šīs pozas, ieteicams nepalikt tajās pārāk ilgi. Pilnīgi pietiks ar vienu minūti. Vēlāk jūs varat pagarināt laiku līdz piecām minūtēm vai pat ilgāk.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru