Dariet to, pirms iešanas gulēt! Rezultātus manīsiet uzreiz!

Balasana – embrija poza 

Ja jums ir problēmas ar celi, tad, iespējams, šī nav tik laba ideja. Bet visiem pārējiem šī poza atslābinās nervu sistēmu, muguru, plecus, vēderu.

Ja jūsu dibens nepieskaras pēdām, tad sarullējiet segu un nolieciet to uz pēdām. Izstiepiet rokas un atslābinieties. Uzstādiet modinātāju, lai zinātu, kad poza ir jāmaina. Kamēr jūs atrodaties embrija pozā, obligāti dziļi elpojiet.

Supta Baddha Konasana – nošķeltā stūra poza

Daži cilvēki to sauc par tauriņa pozu: guļot uz muguras, paceliet ceļus, savienojiet kāju pēdas un uzmanīgi nolaidiet ceļus katru uz savu pusi. Lielākā daļa no mums nevar gulēt šajā pozā. Mūsu ceļi būs, kā minimums, pāris centimetrus virs zemes. Tāpēc, lai atslābinātos, nolieciet zem katra ceļa pa sarullētai segai. Elpojiet dziļi, līdz pašai vēdera apakšai.

Back roll — Aizmugurējais ritentiņš

Guļot uz muguras, paņemiet ceļgalus (kā tas parādīts zīmējumā). Maigi pašūpojieties no vienas malas uz otru. Tas ir lielisks paņēmiens, kā izstiept un masēt muguras lejasdaļu pēc ilgas darbadienas. Ļaujiet jūsu kājām pilnībā atslābināties. Tajā pašā laikā, jūsu pleciem jāatrodas uz zemes – obligāti nedrīkst tos sasprindzināt, turoties pie ceļgaliem. Un protams, elpojiet dziļi.

Sutta Maciendrasana

Guļot uz muguras, paceliet celi,un pēc tam ļaujiet tam nokrist pa labi. Jūs varat stabilizēt savu kāju, noturot kreiso gurnu ar labo roku. Bet tajā pašā laikā izstiepiet reisu roku pa kreisi un uzmanīgi pagrieziet galvu pa kreisi. Šeit arī nepieciešams, lai pleci būtu atslābināti un atrastos uz zemes. Un jā, elpot! Pēc tam atkārtojiet pozu no otras puses.

Matsyasana 

Guļot uz muguras, rokas palieciet zem dibena (kā fotogrāfijā). Efekts ir tāds, ka maigi ir jāpaceļ ķermeņa augšējā daļa un maksimāli jāatver krūškurvis. Jūs varat turēt galvu, vai arī maigi to nolaist atpakaļ uz grīdas. Veiciet piecas līdz desmit dziļas ieelpas un pēc tam uzmanīgi izvelciet rokas no apakšas. Apgulieties un izbaudiet atklātās sajūtas krūtīs.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru