Ir noteikta vispievilcīgākā sievietes sejas daļa! Visi vīrieši vienkārši ir kā apburti!

Kosmētikas ražotāji var priecāties: eksperimenti ir pierādījuši, ka krāsotas lūpas sievietes sejā piesaista lielāku vīriešu uzmanību. Jāatzīmē, ka ievērojami mazāku uzmanību no vīriešu puses ieguva kopti sieviešu mati.

Par gūto pieredzi, kas parādīja, kas sievietes sejā vīrieti piesaista visvairāk, pastāstīja “VladTime”. Zinātnieki ir noteikuši, ka satiekoties ar potenciālo partneri, stiprā dzimuma pārstāvji pusi laiku patērē, apskatot viņas lūpas.

Tieši tāpēc ir visai mērķtiecīgi izmantot lūpu krāsu, uzskata eksperti. Eksperimenta laikā tika noskaidrots: rozā krāsa uz sieviešu lūpām liek vīriešiem koncentrēt viņu uzmanību uz tām 6,7 no pirmajām 10 saziņas sekundēm, bet sarkana krāsa – 7,4 sekundes no 10.

Pētījumu gaitā zinātnieki parādīja brīvprātīgiem vairāk nekā piecdesmit sieviešu seju bildes gan bez kosmētikas, gan arī dažādās “uzkrāsota grima” pakāpēs. Izrādījās, ka sieviešu acis un mati, kuri tiek uzskatīti par svarīgiem skaistuma elementiem, vīriešus ne pārāk interesē.

“Ideālais tandēms vientuļam vīrietim – tās ir pilnīgas, sarkanas lūpas. Tieši tā vīrieša uzmanība var palikt pie vienas vai citas sievietes. Lūpu krāsu lietojošās dāmas var paļauties uz aplidošanu pat, ja viņu lūpas nebūt nav ideālas” – stāsta projekta autori.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dita</cite>

    Hm, nu jā… Nenoliedzami, sarkana krāsa vispār piesaista uzmanību, bet ja vīrietis ir vientuļš un kā zināms, vairāk uz erotisko tendēts nekā sievietes pa lielam, tad vai tas vienkārši nenozīmē, ka sievieti ar sarkanām lūpām viņš uzskatīs, kā vieglāk iegūstamu un tāpēc pievērsīs uzmanību? Viņš vēlas seksu, šī sieviete prasa pēc uzmanības ar košām lūpām, viss sakrīt? 😀 Cits tests būtu – cik no laimīgos pāros esošiem vīriešiem pirmo ieraudzīja otrā pusītē – sarkanās lūpas? 😀

Pievienot komentāru