Dārglietas, kuras nes nelaimi un negatīvi ietekmē sava nēsātāja dzīvi

Rotas lietas, kuras uzdāvina negatīvie cilvēki.

Dārgas rotaslietas, nereti salīdzina ar… pārtiku. Piemēram, ja ēdienu gatavo ar sliktu garastāvokli, tas var izraisīt gremošanas sistēmas traucējumus– sliktu dūšu un nelabumu, diareju. Un, rotaslietas no sliktiem cilvēkiem, tā pat var atnest neveiksmi, jo dāvinātāji, kopā ar dāvanu, nosūta adresātam un negatīvus vēstījumus. Protams, daži var nepiekrist šādam „drosmīgam” apgalvojumam. Bet, patiešām, bieži,no daudzām sievietēm, var dzirdēt, ka auskari, ko viņām uzdāvināja kašķīgā vīramāte, atnesa asaras, nelaimes un bēdas. Vai vēl viens spilgts piemērs: gredzens, no nelabvēlīgiem kolēģiem, pēkšņi sāk pievilkt savu jaunu īpašnieku dzīvei dažādas slimības un problēmas. Speciālisti ir pārliecināti, ka dāvanas, uzdāvinātie ne no „tīrās sirds”, un ar negatīvām domām, var kardināli mainīt dzīvi dāvanas saņēmējam Diemžēl ne uz labo pusi.

LASI VĒL: Pateicoties retai ģenētiskai slimībai, meitenei ir neparastas acis

Rotaslietas ar sintētiskiem akmeņiem.

Uzreiz jāsaka, ka ir mākslīgie, sintētiskie akmeņi, kam ir salīdzinoši zemā cena, tie un rotā lielu daudzumu juvelierizstrādājumu, tiem nav nekā kopīga ar dabīgiem akmeņiem. Tomēr daudzi nesaprot, kāpēc tik skaisti mākslīgie akmeņi atnes bēdas un nelaimes. Atbilde ir vienkārša. Lieta tāda, ka dabīgie akmeņi, ļoti ilgu laiku atrodas zemē, un uzņem sevī milzīgu dabas enerģiju. Tāpēc viņiem ir iespēja dalīties ar šo enerģiju. Runājot par mākslīgiem akmeņiem, tad viņiem dalīties, diemžēl nav ar ko. Viņi, tieši pretēji sāks „izvilkt” no sava īpašnieka dzīves enerģiju. Speciālisti iesaka nenēsāt rotaslietas ar mākslīgi izaudzētiem akmeņiem ilgāku laiku. Un jo īpaši no tiem izgatavotus amuletus un talismanus.

Ģimenes  relikvijas

Jau daudzus gadsimtus pastāv tradīcija nodot dārglietas no paaudzes paaudzē. Un tas ir pamatoti! Šīs lietas, jo īpaši tās, kuriem ir akmeņi, spēj glabāt un pārnest uzkrāto enerģiju daudzus gadsimtus. Parasti šādas relikvijas nes veiksmi ģimenei, un  ir sava veida ģimenes sargātājas. Tāpēc par tiem nevienam netiek stāstīts un tās ir noslēptas no svešinieku skatieniem. Tomēr daži cilvēki, kaut kā  iemeslu dēļ, pārdod savas ģimenes dārglietas. Kategoriski nedrīkst to darīt! Tiek uzskatīts, ka cilvēks atdod savu veiksmi, labklājību un veselību. Un vēl saka, ka pārdotās ģimenes relikvijas, spēj nodarīt cilvēkam, kurš tās pārdeva, nepārspējamus zaudējumus un uzlikt lāstu visām nākamajām paaudzēm.

Ievērojot augstāk uzskaitītās rekomendācijas, jūs varēsiet baudīt savu dārglietu skaistumu, smalkumu un grāciju, kas varēs jūsu dzīvē ienest veiksmi un atdot savu spēcīgu, pozitīvu enerģētiku.

Avots: cluber.com.ua 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru