10 pārsteidzošas lietas, kuras jūs nezinājāt par princesi Diānu

Ja jūs nedzīvojat meža vidū, tad jūs kaut kad esat dzirdējuši par princesi Diānu! Viņa bija viens no karaliskās ģimenes vienkāršākajiem un tautai saprotamākajiem cilvēkiem, bet viņas traģiskā bojāeja tikai stiprināja vienkāršo cilvēku līdzcietību. Viņa vienmēr ir bijusi “mazliet ne tāda, kā visi”, nepakļāvās pilnīgi nekādiem ceremoniju un rituālu rāmjiem. Iegremdējieties karaliskās ģimenes pasaulē un uzziniet 10 pārsteidzošus faktus par Lēdīju Dī šajā rakstā!

1
No sākuma ar princi Čārlzu satikās viņas māsa
Līdz Diānai princim Čārlzam bija īss romāns ar viņas māsu, Sāru Spenseri. Tomēr pārlieku pļāpīgā meitene sniedz informāciju par karalisko ģimeni reportieriem; Čārlzs sajutās piemānīs un nodots un pārtrauca savas attiecības ar viņu. Par laimi, viņš laikus pamanīja Sāras māsu!

2
Diāna nekad nav bijusi teicamniece skolā
Līdz 9 gadiem viņa tika apmācīta mājās, bet no 9 – 12 gadiem viņa mācījās slēgtā pansijā, no 12 – 16 gadiem meiteņu skolā, turklāt tika tur uzskatīta par viduvēju skolnieci, kaut arī bieži viņas sliktās atzīmes slēpās aiz sporta un baleta sasniegumiem. Kā redzat, tas viņai netraucēja kļūt par to, kas viņa ir tagad!

3
Viņa gribēja kļūt par balerīnu
Visas Diānas dzīves sapnis bija kļūt par profesionālu balerīnu. Tomēr priekš balerīnas viņa bija pārāk gara – 178 cm – un pēc citiem fiziskajiem parametriem arī nebija derīga baletam. Jau kā karaliskās ģimenes locekle viņa atbalstīja baleta mākslu, piesaistot tam labdarus, apmeklējot baleta skolas un izrādes.

4
Saderināšanās gredzenu viņa pasūtīja katalogā
Tas ir viens no pazīstamākajiem gredzeniem pasaulē, un pasaulē ir tūkstošiem daudz tā repliku. Tomēr Diāna neveica individuālu pasūtījumu – viņa vienkārši izvēlējās to pēc populārās juvelieru mājas Garrad kataloga, kas izgatavojis daudzas rotaslietas karaliskajai ģimenei. Šajā gredzenā 14 briljanti aptver 12 karātu safīru. Ļaunas mēles apgalvo, ka Diāna izvēlējās to, jo tas bija vislielākais.

5

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru