Dabīgās tievēšanas metodes

Lūk, šāda ir recepte:

3 kg ķirbju

1 citrons

2 apelsīni

cukurs

Ķirbi nomizojiet un mīkstumu sagrieziet kubiciņos. Pievienojiet klāt citrona un apelsīna miziņu. Visu sajauciet kopā ar cukuru (pēc garšas) un ar diviem piegājieniem vāriet uz nelielas uguns.

Tiem, kas vēlas notievēt, uzturā noteikti ieteicams iekļaut arī klijas. Ņemiet 10 ēdamkarotes kliju un aplejiet tās ar vienu glāzi verdoša ūdens. Šādu maisījumu nepieciešams dzert vakarā, īpaši ieteicams pēc smagām maltītēm (palīdz arī alkohola pārdozēšanas gadījumā), kā arī nākošās dienas rītā. Dziednieciskais brīnums spēj atbrīvot no toksīniem, tonizē gremošanas trakta darbību, kā arī atjauno zarnu mikrofloru.

Veselīgi tievēt palīdzēs arī šādi augi: ņemiet vienu ēdamkaroti sennas lapu, kadiķu augļus un smiltsērkšķu miziņu. Pārlejiet šos augus ar pus litru verdoša ūdens un noturiet tās tvaiku vannā apmēram 15 minūtes. Pēcāk atdzesējiet un nokāsiet. Uzglabāt nepieciešams ledusskapī. Dzeriet pa vienai ēdamkarotei šī maisījuma ik reizi, kad kaut ko ēdat. Nav ieteicams šo maisījumu lietot ilgāk par mēnesi, jo organisms ļoti ātri pie tā pierod.

LASI VĒL: 10 viegli izpildāmi padomi, kā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem

Tik pat iedarbīga ir arī metabolismu veicinoša zālīšu vanna. Lai to pagatavotu, nepieciešams ņemt trešdaļu trejkrāsu vijolīšu, smiltsērkšķu mizas, divas daļas lakricas saknes, vārpatu saknes un ūdenspiparus. Aplejiet četras ēdamkarotes savākto augu ar vienu litru ūdens, lieciet to visu vārīties apmēram 15 minūtes, pēc tam maisījumu nokāsiet. Pagatavoto novārījumu nepieciešams ieliet vannā. Uzturiet vidējo ūdens temperatūru 37 – 40 grādu amplitūdā. Tievēšanai paredzētās vannās nepieciešams doties katru dienu apmēram 10 – 15 minūtes.

Ir vēl kāda dabīga recepte, kas palīdz atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Būs nepieciešams:

glāze rūgušpiena

ābols

mārrutka sakne

selerijas sakne

sāls

Sajauciet sarīvētu ābolu ar selerijas sakni attiecībā 3:1. Mārrutka sakni smalki sarīvējiet, pievienojot to klāt rūgušpienam, ābolam un selerijas saknei. Pievienojiet sāli pēc garšas. Šādu maisījumu lietojiet katru vakaru veselas nedēļas garumā.

Dabīgās tievēšanas metodes ir ļoti labas, taču veselīgs dzīvesveids ir īstais skaista auguma nosacījums. Centieties ikdienā vairāk kustēties un ēst daudz veselīgāk. Lai jums laba veselība un skaists augums!

Noteikti dalieties arī ar citiem lasītājiem!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru