Citrons, pipari un sāls ir labāk nekā parastie ārstniecības līdzekļi. Tas palīdzēs izārstēt jūsu veselības problēmas. Obligāti jāizlasa!

Sāls, pipari un citronu sula var paveikt daudz vairāk, nekā tikai uzlabot jūsu ēdiena garšu. Spēcīgu trio var izmantot vairāku slimību ārstēšanai.

Šie trīs superprodukti ir lēti, pieejami un noderīgi jūsu veselībai.

Žultsakmeņi

Žults akmeņi veidotas gremošanas šķidrumu, kas uzkrājas žultspūslī, ietekmē. Tas rada sāpes un traucē normālai gremošanai. Lai atbrīvotos no žultsakmeņiem parasti nepieciešama ķirurģiskā iejaukšanās. Bet mums jūsu problēmas risinājums. Jūs varat atbrīvoties no žultsakmeņiem, lietojot maisījumu no trim daļām olīveļļas, vienas daļas citronu sulas un vienas daļas piparu.

Gripa un saaukstēšanās

Pievienojat pus citrona sulas krūzē ar verdošu ūdeni, lai atvieglotu saaukstēšanos. Pievienojat medu kā saldināšanas līdzekli, un dzerat šo ārstniecības dzērienu.

Nelabums

Pievienojat ēdamkaroti citrona sulas un tējkaroti melno piparu glāzē ar siltu ūdeni, un izdzerat, lai novērstu nelabumu. Melnie pipari šajā maisījumā nomierinās kuņģi, bet citrona smarža mazinās nelabumu.

Astmas lēkmes

Pievienojat 2 ķiploka daiviņas, 10 graudu piparu un 15 bazilika lapas verdošā ūdenī. Nogriežat uguns liesmu uz viszemāko līmeni un sautējat visu 15 minūšu laikā. Izkāšat šķidrumu un pārlejat to stikla burkā ar vāku. Pasaldināt ar medu un lietojiet to katru dienu, lai atvieglotu astmu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru