Citrons, pipari un sāls ir labāk nekā parastie ārstniecības līdzekļi. Tas palīdzēs izārstēt jūsu veselības problēmas. Obligāti jāizlasa!

Sāpes kaklā

Pievienojat ēdamkaroti svaigas citrona sulas, pusi tējkarotes melno piparu un tējkaroti sāls glāzē ar siltu ūdeni. Lietojat šķīdums lai nomierinātu sāpes kaklā un klepus ārstēšanai vai novēršanai.

Zobu sāpes

Sajaucat pusi tējkarotes melno malto piparu un krustnagliņu eļļas. Uzliekat maisījumu uz sāpoša zoba un sāpes izzudīs pēc dažām minūtēm.

Svara kontrole

Sajaucat divas ēdamkarotes citronu sulas, pusi tējkarotes maltu melno piparu un vienu ēdamkaroti medus glāzē ar silta ūdens. Citronā esošie polifenoli kontrolē svara pieaugums, paaugstina metabolismu un kontrolē insulīna līmeni asinīs. Bet sajaukumā ar pipariem un medu citrona sulas darbība paaugstinās.

Aizlikts deguns

Šis līdzeklis veicina šķaudīšanu un attīra degunu. Viss, kas jums jādara tas, piestā sastampāt ķimenes, piparus, kardamons un kanēli tā sajaucot visas smaržas, un ieelpot tās.

Deguna asiņošana

Vates kociņu jāiemērc svaigā citrona sulā un jāievieto to nāsī. Atliecat galvu atpakaļ, lai asinis neiekļūtu kaklā. Tas noņem nelabumu un aptur asiņošanu acumirklī

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru