Bērnības garša: 3 šokolādes desas receptes

800x0_14315050011f5f927c

Mēs atceramies un mīlam šokolādes desu no bērnības. Mūsdienu bērni ne vienmēr pret to attiecas ar tādu pašu siltumu. Kad sadomāsiet pagatavot un pacienāt savus bērnu, pastāstiet, ka tas ir kā cepums ar Nutellu – tam būtu jānostrādā. Ja viņi tik un tā atsakās – nekas traks, jums sanāks vairāk.

LASI VĒL: Garšīga šokolādes torte, kuru gatavo bez cepšanas

Mēs atradām trīs šokolādes desas receptes, lai jūs varētu izvēlēties to, kura ir vislīdzīgākā jūsu mammas receptei. Lai kuru no receptēm jūs arī neizvēlētos, pamata sastāvdaļas ir vienas un tās pašas – cepumi un sviests. Cepumus izvēlieties parastos, piemēram, “Jubilejas”. Sasmalciniet tos tā, lai nepaliktu milti vien, bet gan paliktu arī kāds lielāks gabaliņš. Mēs darām tā: neizņemot cepumus no iepakojumu, pāris reizes uzsitam ar gaļas āmuriņu. Cepumi ir saldās desas pamats, bet sviests savienos visas sastāvdaļas un ļaus desai ieņemt tai raksturīgo apaļo formu.

Bez pamata sastāvdaļām klāt tiek pievienots vai nu iebiezinātais piens, vai arī cukurs saldumam, kakao – krāsai  un aromātam. Lai garša būtu interesantāka, šokolādes desai var pievienot arī sasmalcinātus riekstus un žāvētus augļus.

Šķir nākošo lapu, uzzini trīs lieliskas receptes un atgriezies bērnībā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru