Garšīga šokolādes torte, kuru gatavo bez cepšanas

Piedāvājam jums vienkāršu un ātru recepti šokolādes deserta bez cepšanas pagatavošanai.

Sastāvdaļas:

  •  cepumi – 300 grami;
  •  sviests -150 grami;
  •  какао – 3-4 ēdamkarotes;
  • krēmsiers – 250 grami;
  •  pūdercukurs – 50-10 grami;
  •  šokolāde – 200 grami;
  • saldais krējums – 100 grami.

 Gatavošana:

  1. Jāsāk ir ar pamatnes – tortes biskvīta pagatavošanu. Sadrupiniet cepumus ar blendera palīdzību, vai citā jums ērtā veidā. Izkausējiet sviestu un tam pievienojiet sasmalcinātos cepumus. Samaisiet viendabīgā masā.
  2. Ieklājiet vienmērīgā slānī šo masu formas dibenā, cītīgi pieblietējot to ar glāzes dibenu. Pēc tam formu ievietojiet ledusskapī.
  3. Pildījumam biezpiena masu vai krēmsieru saputojiet gaisīgā konsistencē, pakāpeniski pievienojot pūdercukuru.
  4. Ūdens peldē izkausējiet šokolādi, ļaujiet tai nedaudz atdzist un, nepārtraukti maisot pildījuma masu, pielejiet tai šokolādi. Un tad visu kopā kārtīgi saputojiet.
  5. Atsevišķā traukā saputojiet saldo krējumu līdz gaisīgai konsistencei.
  6. Siera masai pievienojiet saputoto krējumu un ar karoti vai lāpstiņu uzmanīgi iemaisiet, lai gatavā masa ir gaisīga.
  7. Izņemiet no ledusskapja formu ar biskvītu un vienmērīgā kārtā noklājiet to ar pildījumu. Pēc tam atkal ievietojiet formu ledusskapī uz dažām stundām.
  8. Pirms pasniegšanas to var pārkaisīt ar kakao vai uzrīvēt šokolādi.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru