Zovorotņuk meita paskaidroja, kāpēc viņa pēkšņi sākusi tik daudz rakstīt Instagramā

Anastasijas Zavorotņuk, kura cīnās ar smadzeņu vēzi, ģimene vairāk nekā sešus mēnešus nekomentēja viņas stāvokli, tikai reizēm noliedza baumas. Bet nesen viņas vecākā meita Anna pēkšņi sāka aktīvi veidot rakstus Instagramā. Meitene pateicās sekotājiem par atbalstu un izskaidroja savu ierakstu motīvus.

LASI VĒL: Anastasijas Zavaratņuk meita: Mūsu mājā atkal ienāks prieks un laime

“Visu šo laiku man nebija ne vēlēšanās, ne spēka kontaktēties ar pasauli, es noslēdzos savā pasaulē. Bet es cenšos pārvarēt šo stāvokli, kļūt stiprāka un mainīt savu attieksmi pret situāciju,” sacīja Anna Zavorotņuk. “Sāpes manī dzīvo katru sekundi, un dažu cilvēku virspusējie viedokļi, Dievs nedod, lai kādu dienu viņiem pašiem nenākas stāties pretī šādiem likteņa triecieniem, nav tiesību mani tiesāt.”

“Varu teikt, ka es ļoti gribēju nodod visas savas pārdomas jums. Es cenšos atrast atbalstu, un jūtu, ka jūs man tajā palīdzat ar savu atdevi, siltajiem vārdiem un lūgšanām par manu labāko mammu pasaulē.”

LASI VĒL: 12 spilgti slavenību citāti, kas raksturo arī viņu Zodiaka zīmi

Anna sāka stāstīt par savu priekšstatu, kas ir laime, atcerējās jaunību. Liekas, ka sievietei patiešām kļuva grūti visu turēt sevī. Bet par viņas pazīstamās mātes un slavenās aktrises stāvokli nekas tā īsti nav zināms.

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru