Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi

Nebūt ne katrs zina, ka Visums dzimšanas brīdī ir apbalvojis katru ar savu personīgo talismanu, kas piesaista laimi atkarībā no Zodiaka zīmes.

Katrai Zodiaka zīmei ir savs personīgais skaitlis, kas piesaista veiksmi. Ja apkārt ir laimīgie skaitļi, tad var gūt panākumus, piesaistīt naudas pārpilnību, veselību un laimīgu mīlestību.

Daudzi cilvēki tic veiksmei, kuru nes skaitļi. Tie ar noteiktu skaitli saista svarīgus notikumus, lai gūtu maksimālus panākumus. Bet ne katrs zina, ka Visums dzimšanas brīdī mūs ir apbalvojis ar personīgo talismanu, kas pēc Zodiaka zīmes piesaista laimi. Paaugstināt savu veiksmi var ar numeroloģijas palīdzību, kurai zināms noslēpums, kā piesaistīt naudu, veiksmi un mīlestību, izmantojot individuālu aprēķinu.

Katras Zodiaka zīmes laimīgie skaitļi

Horoskopa sastādīšanā izmanot ciparus no viens līdz deviņi – tieši tie tad arī nosaka cilvēka tālāko likteni. Katrai Zodiaka zīmei ir savi personīgie skaitļi, kas sniedz papildus pozitīvu auru un veiksmes brīžus dzīvē. Uzzināt pilnu noteikta skaitļa raksturojumu var ar numeroloģijas zināšanu palīdzību. Pielāgojot svarīgus notikumus datumiem, kas sakrīt ar jūsu laimīgo skaitli, jūs varēsiet būtiski paaugstināt savas izredzes gūt panākumus.

LASI VĒL: Zīlēšana pēc Nostradamusa apļa: uzdod jautājumu – saņem atbildi!

Skaitlis 1.

Vieninieks simbolizē individualitāti, mērķtiecību, līderību. Skaitlis cilvēkam sniedz neierobežotas iespējas sasniegt nospraustos mērķus. Cilvēkiem, kas atrodas skaitļa 1 aizbildnībā, ir raksturīga patstāvība: viņi nav pieraduši paļauties uz gadījumu un visu sasniedz pašu spēkiem. Skaitlis 1 valda pār Zivīm un Ūdensvīriem, dāvot šo zodiaka zīmju pārstāvjiem pārliecību par sevi, spēju aizstāvēt savu viedokli, pozitīvismu un izlēmību.

Skaitlis 2.

Divnieks palīdz atklāt sevī diplomātiskās spējas, talantus, augstas garīgās vērtības. Ši skaitļa 2 aizgādniecībā dzimst patiesi labi un atsaucīgi cilvēki – miera uzturētāji, kuriem ir pa spēkam atrisināt jebkuru strīdu, noregulēt konfliktu, nogludināt asus strīdus, neizmantojot cietsirdību un vardarbību. Cilvēki, kuriem bija lemts piedzimt ar šī skaitļa ietekmi, sasniedz savu personīgo laimi ar komunikācijas palīdzību. Pateicoties iedzimtajai labvēlībai Vēži, Svari un Vērši pavisam viegli iegūst kāroto vietu.

Skaitlis 3.

Par šī skaitļa spēku vēsta leģendas jau kopš seniem laikiem. Pat pareizticībā skaitlim trīs ir svarīga loma: ne velti praktiski visas lūgšanas mēs skaitām trīs reizes. Tas ir svētuma, ticības, radīšanas simbols. Tie, kuri dzimuši ar tādu kodu, nešaubīgi sasniedz virsotni jebkurā dzīves sfērā. Viņus pavada veiksme un panākumi, bet jebkuras grūtības tikai norūda raksturu. Viņu panākumi ir spēcīgi attīstītas intuīcijas un radošās domāšanas ķīla. Zodiaka zīmes, kurām skaitlis trīs ir labvēlīgs ir Jaunava, Mežāzis, Dvīņi.  Bet savienojumā ar citiem skaitļiem skaitlis 3 palīdz arī Svariem, Ūdensvīriem, Lauvām un Strēlniekiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru