Zodiaka zīmju laimīgie skaitļi

Skaitlis 4.

Četrinieks simbolizē neierobežotu prātu, vērīgumu, neatlaidību, patstāvīgumu. Skaitļa 4 saimniekiem var uzticēties bez ierunām, viņi nešaubīgi pasniegs jums pretī roku, lai palīdzētu. Tās ir spēcīgas un neatkarīgas personības, kurām pa spēkam ir jebkuras problēmas. Viņi novērtē cilvēkus par to garīgajām īpašībām, un māk izvēlēties sev dzīves pavadoni, kuram sekos gan ugunī, gan ūdenī. Četrinieka aizbildnība mudina cilvēkus, kuri dzimuši Vēža, Skorpiona, Dvīņu, Auna, Vērša zīmēs pašattīstīties un palīdzēt citiem cilvēkiem.

Skaitlis 5.

Piecnieka aizgādnībā dzimušie ir enerģiski, viņiem ir dabas dots magnētisms un lielas iespējas. Skaitlis 5 apdāvina Vēžus un Skorpionus ar stabilitāti, veiksmi un tieksmi uz pašizziņu. Aktīvi izmantojot šo skaitli savā dzīvē, var sagaidīt panākumus privātajā un darījumu sfērās. Piecinieks savus saimniekus apdāvina ar patīkamiem pārsteigumiem, bet cilvēku iespējām, kas atrodas skaitļa aizgādnībā, nav robežu. Tomēr šis skaitlis pieprasa arī patstāvīgumu un izlēmību: dancot pēc citu stabules nesanāks, savādāk pastāv iespēja piesaistīt savā dzīvē nelaimi.

Skaitlis 6.

Sešinieks raksturo ilgu mūžu, dvēseles jaunību, harizmātiskumu, šarmu un prestižu cilvēku vidū. Šī skaitļa aizgādnībā dzimušie viegli iegūst stāvokli sabiedrībā. Tā kā viņiem ir liels skaits sakaru un iespēju, tad skaitļa 6 īpašnieks ātri gūst panākumus. Tāpat tās ir nenogurdināmas personības, kurām ir izteikta vēlme ceļot. Piecinieks pārvalda Zivis, Svarus un Vēršus. Šo zodiaka zīmju pārstāvji spēj pielāgoties apstākļiem un iegūt no tā labumu sev. Visums lika viņiem ap sevi radīt ērtības un mājīgumu, kā arī palīdzēt cilvēkiem, kuriem tas nepieciešams. Laime sešnieka īpašniekiem uzradīsies tad, kad viņi iemācīsies uzņemties atbildību un izrādīs atbalstu citiem.

LASI VĒL: 27: Maģiskais skaitlis naudas pievilināšanai

Skaitlis 7.

Septiņnieks dāvā neatkarību, garīgumu, analītiskās spējas. Tā īpašnieki ir nodalīti no citu cilvēku ietekmes, bet skaitļa spēks palīdz gūt panākumus par savu pūliņu, prāta, radošuma un spēcīgi attīstītās intuīcijas cenu. Skaitlis 7 pārvalda Aunus, Jaunavas, Mežāžus un Zivis. Bieži vien starp viņiem ir daudz pirmatklājēju, zinātnieku. Viņu spēja ģenerēt nestandarta un ģeniālas idejas atrod atbalstu sabiedrībā. Tādu personību dzīve nekad nestāv uz vietas, viņi praktiski vienmēr atrodas dienu un piedzīvojumu jūklī. Mierīga un racionāla attieksme pret naudām palīdz viņiem iegūt dzīvošanu bez raizēm.

Skaitlis 8.

Astoņniekam piemīt milzīgs enerģiskais potenciāls, un tas apdāvina Vēžus, Lauvas, Strēlniekus un Mežāžus ar mērķtiecīgumu, enerģiskumu un filozofisku domāšanu. Cilvēkiem, kuri dzimuši šī skaitļa aizbildnībā, ir tieksme uz iedomību, slavu un ātru naudu. Lai cik dīvaini tas arī nebūtu, bet tieši tādas personības labāk par citām iegūst bagātības. Noslēpumainais skaitlis, kam ir divējāda daba, apbalvo savus saimniekus ar iespēju pieskarties citām pasaulēm. Tādi cilvēki var atrast savu laimi ar maģisku rituālu palīdzību; dažiem no viņiem ir pat dāvātas ekstrasensorās spējas.  Praktiskums, izturība, līderība, iniciatīva un filozofiska attieksme pret dzīvi spēlē svarīgu lomu nosprausto mērķu sasniegšanā.

Skaitlis 9.

Devītniekam piemīt praktiski visas īpašības, kādas ir skaitļiem no 1 līdz 8, tomēr tā spēks var būt gan pozitīvs, gan negatīvs. Skaitlis saviem īpašniekiem dāvā intuīciju, jūtīgumu, spēcīgu enerģiju, gara spēku. Auniem, Lauvām, Skorpioniem, Svariem novērojama tieksme uz visu nezināmo un neredzēto. Bet uzstājība un mērķtiecīgums, kas viņiem raksturīgs, palīdz sasniegt jebkuras virsontes, kāda vien tie spēj vēlēties. Laimīgais skaitlis apdāvina viņus ar asu prātu un spēju ātri realizēt ideju. Cilvēki, kuri savlaicīgi uzzina par savām slēptajām iespējām, var gūt grandiozus panākumus dzīvē.

Laimīgie skaitļi spēj palīdzēt jums gūt panākumus – pietiek vien iemācīties uz tiem paļauties. Pieņemot likteni mainošu lēmumu tajā dienā, kas atrodas jūsu skaitļa aizbildnībā, jūs nodrošināsiet sev veiksmi jebkurās lietās. Tāpat var mēģināt izskaitļot savu privāto liktenis dzīves kodu, kas norādīs, kas spēj sniegt jums vairāk veiksmes.

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru