8 lietas, kas tiek pieļautas skujot kājas

Ar nevēlamo apmatojumu uz ķermeņa katrs cīnās, kā viņam ērtāk, bet pats vienkāršākais un populārākais ir parastā skūšanās. Vai jūs zināt, ka matiņus skūt nemaz nav tik viegli? Ir pāris galvenās kļūdas, kuras mēs tūlīt pat izskatīsim.

  1. Kāju skūšana uzreiz, dušošanās sākumā

Pirms sākt skūšanos, vajag zem dušas pastāvēt aptuveni 15 minūtes. Tas mīkstinās matiņus un atvērs folikulas. Skūšanās process noritēs vieglāk un nesāpīgāk.

  1. Skūšanās no rīta

Eksperti iesaka skūt kājas pirms miega. Miega laikā mūsu kājas pietūkst, un matiņi “noslēpjas” folikulās. Rīta skūšanās neļauj iegūt ideāli gludas kājas.

  1. Skūšanās putu neizmantošana

Daudzi steigā kājas skuj bez speciāla skūšanās līdzekļa, vai arī vēl sliktāk – izlīdzas ar parastajām ziepēm. Skuveklim ir viegli jāslīd pa ādu, lai nerastos kairinājums. Un to var panākt ar skūšanās krēmu. Cenšoties aizstāt putas ar ziepēm, jūs izraisīsiet vēl lielāku kairinājumu un ādas sausumu. Vissliktākajā gadījumā varat izmantot matu kondicionieri.

  1. Vienreizējo skuvekļu izmantošana

Vienreizējie skuvekļi glābj izbraucienu laikā, kad jūs paliekat viesnīcā. Bet ikdienas lietošanai labāk iegādāties skuvekli ar četriem vai pieciem asmeņiem. Tie nodrošina vislabāko slīdēšanu un novāc matiņus grūti pieejamās vietās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru