2017. gada vasaras horoskops ŪDENSVĪRIEM

Jūlijs iznāk tāds, it kā jūs paši to sev būtu gatavojuši. Mīlas izslāpusī Venēra jūsu horoskopā mitinās mīlas sektorā, bet mežonīgais Marss ir nogruntējies tajā daļā, kas atbild par partnerību, savienībām. Kopīgiem spēkiem viņi ar kaisli un enerģiju piepilda ne tikai romantiskos pūliņus tuvākajai perspektīvai, bet sniedz arī ilglaicīgu grūdienu jūsu turpmākajiem plāniem. Tāds planētu stāvoklis raksturīgs jaunam romānam tā visagrīnākajā stadijā, kad jūs nekādi nevarat iegūt pietiekoši daudz otra sabiedrību. Bet kaut kas tāds notiek arī jau izveidotajās attiecībās. Lai kā arī būtu, notiekošais sniegs jums milzu baudu.

Tā kā jūlijs ir tik brīnišķīgs, būtu loģiski noturēt attiecības šajā līmenī. Bet jums šis romāns sāk likties pārlieku skaists, un jūs vēlaties pārmaiņas. Nekā nebija. Jūsu pavadonis tiešā veidā apvainos jūs par pienācīgas intereses neizrādīšanu jūsu attiecībām, kā arī par ticības trūkumu jūsu attiecību nākotnei. Rezultātā starp jums norisināsies vētraina diskusija, līdz pat attiecību skaidrošanai. Bet Ūdensvīram tas nozīmē – jūs esat pāris. Galvenais ir ticība tam, kas nepastāv, un nekad neparādīsies cilvēks, ar kuru jūs samainītu to cilvēku, ar kuru esat kopā patlaban.

Augusta sākumā jūs abi domāsiet par attiecību pārtraukšanu pavisam, bet, rezultātā tā arī neizlemsiet par labu šim solim, un tas kļūs par visas vasaras pagrieziena punktu. Lēmums turpināt satikties pārveidos visas jūsu savstarpējās attiecības, piepildot tās ar jaunu enerģiju un, pats galvenais, īstu pieķeršanos vienam pret otru, kas laikam ir trūkusi iepriekš.

Tuvāk septembrim Venēra pārvietosies uz jūsu partnerības sektoru, bet Marss virzīs savu buru uz jūsu kopējās nākotnes pusi. Tagad jūs vairs nesaista vien mīlas intriga, un attiecības kļūs daudz izturīgākas un nobriedušākas.

Avots: goroskope.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru