7 vienkārši veidi, kā izskatīties jaunākai

  1. Izaudziniet garus matus…vai arī tos apgrieziet!

Pēc ekspertu teiktā, ja jums ir biezi mati, tad matu garums līdz pleciem ļaus jums izskatīties jaunākai. Tomēr, ja jums ir plāni mati, tad novecošanās procesiem var pretoties ar īsu matu griezumu.

  1. Nopērciet jaunu krūšturi

Līdz ar vecumu krūtis sāk nokartāties – mēs visas to zinām, bet nevajadzētu to demonstrēt. “Pie pirmajām nokarāšanās pazīmēm iegādājieties krūšturi, kuram ir push-up, – iesaka krūšturu grāmatas autore Sjūzana Netero. – Tas palīdzēs jums atgūt krūšu līniju tur, kur tās atradās jaunības gados, un tas ir – puceļā no pleca līdz elkonim”.

  1. Taisiet manikīru

Ne tik sen angļu plastiskie ķirurgi veica pētījumu, kura rezultāti pierādīja, ka nagu laka un gredzeni spēj novērst apkārtējo uzmanību no tādām novecošanās pazīmē kā vēnas un vecuma plankumi. Pētnieki lūdza cilvēkus novērtēt sieviešu vecumu, balstoties tikai uz viņu roku fotogrāfijām. Rezultātā 49 % aptaujāto secināja, ka sieviešu rokas, kurām tika veikts manikīrs, izskatās jaunākas, bet 52 % teica to pašu par juvelierizstrādājumiem.

  1. Parūpējieties par savu smaidu

Mirdzošs smaids palīdz jums izskatīties veselīgai un jaunai. Protams, neviens nevar sacensties ar profesionālu zobu balināšanu stomatoloģiskajā klīnikā,bet, ja tāda procedūra nav jums pa kabatai, tad mūsdienās ir pieejami daudzas un dažādas speciālas zobu pastas un balinoši līdzekļi, kuri arī spēj palīdzēt jums atgūt jūsu smaidam satriecošu baltumu.

Šie vienkāršie padomi ļaus jums izskatīties daudz jaunākai, veselīgākai un pievilcīgākai!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru