7 lietas, kuras jūs nekad nedrīkstat publicēt Facebook

Facebook  ar mums jau ir tik ilgi, ka tur publicēt jaunus foto vai atjauninājumus, tā ir jau otrā mūsu būtība. Tomēr derētu atcerēties par piesardzības pasākumiem.

Ir lietas, kuras jūs nekad nedrīkstat publicēt FB, un par atsevišķiem gadījumiem jūs  varat brīnīties, bet daudzi to publicē:

LASI VĒL: Neticami! Divgadīga meitenīte izglābj māmiņas dzīvību ar “Facebook Messenger” starpniecību

Jūsu autovadītāja apliecība.

Kad jūs iegūstat autovadītāja apliecību, jums gribās par to pastāstīt  draugiem tiešsaistē. Bet tur ir jūsu dzimšanas datums, fotogrāfija, adrese — informācija, ko viegli var izmantot krāpnieki.

Jūsu plāni nedēļas nogalei vai atvaļinājumam.

Publicējiet foto no atvaļinājuma, cik gribat, bet nestāstiet, kad un uz cik ilgu laiku jūs braucat projām. Šī informācija var būt noderīga zagļiem.

Jūsu biļetes ar kodiem.

Svītrkodi, QR kodi, 2D kodus, dažādās biļetēs satur informāciju ne tikai par ceļojunu / lidojumu, bet arī par savu identitāti, ko var izmantot noziedznieki.

Ko jūs domājat par savu priekšnieku.

Tāpēc arī priekšniekam ir FB, un viņš var uzzināt jūsu „sirsnīgo” publikāciju, par „iemīļoto darbu”’, vai arī vienkārši uzzināt, kur jūs pavadījāt pēcpusdienu, kad, it kā bijāt saslimuši.

Informāciju par saviem bērniem.

Katrs vecāks pats izlemj, vai vajag publicēt  savu bērnu foto  tiešsaistē. Ja jā, tad pārliecinieties, vai nedalieties ar pārāk lielu informācijas daudzumu par tiem: kurā skolā viņi mācās (tas var būt manāmi pat pēc skolas formas), kādos pulciņos darbojas un ko tur dara, kur atpūšas un cikos.

LASI VĒL: Šie 11 punkti ir nekavējoties jāizdzēš no savas Facebook lapas! Piesardzība nenāks par ļaunu

Detalizētu informāciju par savu māju.

Jūs varat lielīties ar savu ērtu ligzdiņu, bet kā minimums neizpaudiet, kur jūs dzīvojat. Patiesībā var būt ļoti daudz sliktu cilvēku, pat starp jūsu FB draugiem (starp citu, vai esam pārliecināti, ka personīgi pazīsti viņus visus?).

Visu, ko jūs varat nožēlot.

Ja ne pēc pāris stundām vai dienām, tad pēc dažiem gadiem noteikti. Šeit var būt viss, ko jūs varat nopublicēt dzēruma stāvoklī.

Avots: soulpost.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru