Neticami! Divgadīga meitenīte izglābj māmiņas dzīvību ar “Facebook Messenger” starpniecību

Pūlas pilsētiņā, Dienvidrietumanglijas grāfistē Dorsetā, kāda divus gadus veca meitene izglābusi savas māmiņas dzīvību, atbloķējot viņas tālruni un izsaucot palīdzību pēc tam, kad sieviete pēkšņi zaudēja samaņu.

Kad 28 gadus vecā Samanta Maizena saļima savas mājas virtuvē, viņas mazā meitiņa Sofija neapjuka. Viņa satvēra mātes viedtālruni un atbloķēja to, pieliekot mātes pirkstu pie pirkstu nospiedumu skenera, vēsta vietne “mirror.co.uk”.

Pēc tam Sofija atvēra lietotni “Facebook Messenger”, noklikšķināja uz vecmāmiņas bildes un veica video zvanu.

LASI VĒL: Šo 36 gadus veco sievieti uzaicināja uz klases salidojumu. Lūk, ko viņa visiem atbildēja savā Facebook lapā

Vecmāmiņa Debija Beikere tajā brīdī atradās Herefordšīrā, 250 kilometru attālumā no vietas, kur dzīvo meita ar saviem bērniem. Omīte pieņēma zvanu un vaicāja Sofijai, kur atrodas mamma.

Meitene sacīja, ka mammai ir “slikti”, un Debija lūdza parādīt māti tālrunī. Kad Sofija parādīja, ka māte guļ uz grīdas ar seju uz leju, vecmāmiņa nekavējoties izsauca glābšanas dienestu.

Sofija un viņas četrgadīgais brālis Ītans, kurš uz mātes stāvokli reaģēja histēriski, uzsedza viņai segu un palika zem galvas spilvenu. Abi bērni sēdēja blakus mammai, kamēr ieradās ātrā palīdzība.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru