7 kļūdas, kas sabojās jūsu interjeru un kā tās labot

Pat vispārdomātākā interjerā realizācijas posmā parādās pamanāmas “kļūdas”, kas sabojā visu iespaidu. Veiksmi inventarizāciju un atbrīvosimies no tām.

Plastmasas stūrīši

Lai kāds arī pēc stila nebūtu jūsu interjers, plastmas stūrīši tajā nedrīkstētu būt. Izņēmums ir logi, kurus maina jau pēc remonta. Šajā gadījumā stūri aizklāt daļu sienas sānos, bet, jo ciešāki tie būs, jo labāk.

Padoms: nomainiet plastmasu ar koka izstrādājumiem, kas veikti pēc pasūtījuma. Un atcerieties – kvalitatīvi un pareizi pielīmētas tapetes nevajag aizsargāt pat izvērstajos stūros.

Nelīdzena grīda

Priekšnamā un labierīcībās segums parasti atšķiras no visa pārējā dzīvokļa. Flīžu vai keramiskā granīta savienojuma vieta ar parketu vai laminātu ir visvārgākā interjera daļa. Pirmkārt, tai ir jābūt ideāli līdzenai augstumā. Pat nenozīmīgākā atšķirība grīdas līmenī liks jums aizķerties. Otrkārt, slieksnim ir jābūt ideāli izvēlētam pēc vismaz vienas no materiāla krāsas.

Padoms: ja grīdas segumu robeža iet cauri durvju ailei, tad savienojuma vietai ir jābūt strikti durvju ailes vidū. Tā tas būs nepamanāks, skatoties no abām telpām.

Pārāk daudzi dažādi grīdas segumi

Pat, ja jūs mākat izveidot grīdas seguma savienojuma vietu, to tomēr nevajadzētu ļaunprātīgi izmantot. Dažādu grīdas segumu izmantošanai, īt īpaši mazā dzīvoklī, ir jābūt attaisnotai. Kā gadījumā ar tualeti, virtuvi vai koridoru – flīzes vai keramiskais granīts tur ir praktiskāks.

Padoms: ja jūs uzskatāt, ka grīdas segumam dažās istabās ir jābūt dažādam, tad vismaz parūpējieties par to, lai šo košumu nevarētu redzēt no koridora. Piemēram, izvēlieties koridoram tādu grīdas seguma krāsu un veidu, kas izmantots tuvākajā istabā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru