Glābjoties no izvarotāju, meitene izlēca pa 6. stāva logu

Modele no Krievijas izlēca pa logu Dubajā, cenšoties pasargāt sevi no izvarotāja. Meitenes māte paziņoja, ka viņas meita ir aizturēta. Izrādās, vīrieties ir iesniedzis atbildes prasību, kurā apvaino Jekaterinu par to, ka viņa ir pakļāvusi viņa dzīvi briesmām.

22-gadus vecā Jekaterina Stecjuk tika uzaicināta uz filmēšanos Dubaijā. Viesnīcā viņai uzbruka. Uzbrucējs izrādījās vīrietis, ar kuru meitene atteicās stāties intīmās attiecībās. Lai no viņa izglābtos, Jekaterinai nācās izlēkt no 6. stāva loga. Kritiena rezultātā viņa savainoja mugurkaulu un tika nogādāta slimnīcā.

“Meiteni grib apvainot itin visā!”

Jekaterinas māte stāsta, ka viņas meitai draud cietums. Pēc viņas vārdiem, no slimnīcas meitene tika aizvesta uz policiju.

Incidents notika 3. martā. Ārzemnieks uzbruka Jekaterinai, pielicis viņas kaklam nazi. Lai izvairītos no briesmām, meitene izlēca pa 6. stāva logu. Tagad viņa nevar pakustēties. Kritiena rezultātā Stecjuka guva vairākas nopietnas traumas. Reiz meitenei izdevās iziet uz sakariem, un viņa paziņoja, ka viņu pārved uz cietuma kameru.

Vicekonsuls Dubaijā Ivans Gubanovs paziņoja, ka meitene ir pametusi slimnīcu un tagad gaida izmeklēšanas noslēgumu.

Jekaterinas māte 6. martā sacēla trauksmi. Tagad viņa paziņoja par savas 1995. gadā dzimušās meitas pazušanu Dubaijā.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru