7 kļūdas, kas sabojās jūsu interjeru un kā tās labot

Plastmasas flīzes

Tāpat kā plastmasas stūrīši, to grīdas brāļi ir ļoti lēta interjera pazīme. Plastmasas problēma ir tāda, ka tā gandrīz pēc krāsas nepiestāv ne grīdas segumam, ne sienām, ne pat arī durvīm.

Padoms: vēlaties izšķīdināt flīzes interjerā – pieskaņojiet tās grīdas krāsai. Vēlaties interjeru padarīt grafiskāku – izvēlieties spilgtākas un kontrastainākas flīzes un durvis.

Lēts “apmetums”

Griestu rozetes, moldingi vai ģipša karnīzes nebūt ne katram ir pieejamas. Tāpēc pievērsiet īpašu uzmanību darbu veikšanas kvalitātei, uzstādot analogus darinājumus no poliuretāna. Savienojuma vieta un šuves nedrīkst būt redzamas.

Padoms: pat, ja nopirktā analoga krāsa atbilst, nepaslinkojiet un nokrāsojiet to. Katra fragmenta krāsa var nenozīmīgi atšķirties, bet, kad remonts būs beidzies, šī atšķirība būs ļoti redzama.

“Dārgi” aizkari

Joprojām atrodas tādi cilvēki, kuri taupa uz aizkaru materiāla, lai lielu summu atdotu par to šūšanu. Tā rodas “spīdīgais poliestera ārprāts” ar lambrekīniem, otām un tamlīdzīgiem izdomātiem dekoriem.

Padoms: pēc formas vienkārši aizkari no dabīgiem materiāliem vienmēr ir labāk par iedomātiem un sarežģīti taisāmajiem, bet poliestera aizkariem.

Duškabīne

Runa ir par masīviem ķīniešu plastmasas modeļiem, kuri var sabojāt jebkuru interjeru. Cena un funkcionalitāte nekādi šādai dušas kabīnei nesniedz ārēju skaistumu.

Padoms: estētiskāk ir ierīkot paleti, stikla norobežojumu un dušas stieni. Bet dažos gadījumos dušas kabīne celtnieku izpildījumā ir pat lētāka.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru