5 Zodiaka zīmes, kurām 2018. gads būs ļoti romantisks

Ja mīlestība vienmēr būtu viegla, tad mēs neuzzinātu zaudējuma sāpes. Un, nezinot zaudējumu, mēs nespētu augt. Pāris gadi, lai iemīlētos, pāris gadi, lai atietu no tās, un pāris gadi tikai sev.  

Lieta tāda, ka katrai Zodiaka zīmei piemīt ir savs labākais gads romantikai. Tam nav obligāti jābūt visam 2018. gadam, bet tā būs noteikta tā daļa.

Lūk, 5 Zodiaka zīmes, kuras sagaida mīlestība 2018. gadā:

1.Ūdensvīrs

Ūdensvīr, padomājiet par to, ko jūs uzzinājāt par mīlestību pēdējo divarpus gadu laikā. Kā jūs iemācījāties atbalstīt, kad iemīlaties? Kādā veidā jūs sevi ierobežojāt, domājot, ka jums ir jāzina viss par cilvēkiem, kuri jūs piesaista? Kādā veidā jūsu bezgalīgie pirmspēdējā cilvēka meklējumi ierobežoja jūs ar mokošām attiecībām šajā ceļā?

2018.gads būs jūsu gads, lai pa jaunam izpētītu jūsu attiecības. Cilvēki, ar kuriem jūs satiekaties, sniegs jums iespēju paplašināt savus horizontus citās dzīves jomās.

2. Skorpions

Skorpion, padomājiet par to, kā savās iepriekšējās attiecībās netikāt pienācīgi novērtēts. Iepriekš jūsu mīlestība atstāja jūs ar atvērtu brūci. Jums bija iepriekšējie partneri, kas izsūca visas asinis jūsu noslēpumaini maigajai sirdij. Jūs atdzimāt, bet nāvējošie gadījumi, ar kuriem jūs iepriekš saskārāties, var likt jums atbrīvoties no jaunās mīlestības.

2018.gadā jums būs laba partnerība, kas ļaus jums ieraudzīt pašam savu vērtību. Vairāk jūs neizjutīsiet nepieciešamību apšaubīt savas tiesības mīlēt. Jūs vairāk nejutīsieties kā cilvēks, kurš nav pelnījis uzmanību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru