64-gadīgais Boriss Moisejevs: Kauns par lietām, kuras darīju jaunībā

Krievijas mākslinieks deva ekskluzīvu interviju, kurā pastāstīja par to, kāpēc nekļuva par tēvu un par ko viņam kauns tuvinieku priekšā.

Lai tiktu galā ar 2010 gadā pārdzīvotā insulta sekām, katru dienu…skaitu lūgšanas. Tas palīdz sakārtot domas, tikt vaļā no trauksmes un šaubām. Pastāvu svētbilžu priekšā un visi nelabumi no galvas izvēdinās. Un vēl, kad esmu Jūrmalā, obligāti braucu ar velosipēdu – pa stundai dienā un vakarā. Bet no sliktā ieraduma smēķēt tā arī neatteicos, turos, turos un tad tomēr atļauju sev ievilkt pāris dūmus. Zinu, ka kaitīgi, bet neko nevaru sev padarīt. Jogu, kuru agrāk praktizēju trenera vadībā, arī esmu atstājis novārtā – slinkoju bezkaunīgi.

Rītu sāku no…

obligātā rituāla – tases tējas ar citronu.

Vēl arvien neesam precējušies ar iemīļoto Adeli tāpēc, ka…

nav laika kāzām. Man ir koncerti, viņai Amerikā arī darīšanu līdz kaklam… Turklāt arī redzamies tik reti, ka negribas šos dārgos brīžus tērēt, gatavojoties svinībām. Neesam jau arī nekādi jaunieši, lai sapņotu par zvērestiem pie altāra, mums arī bez tiem ir labi kopā. Sazvanāmies vairākas reizes dienā, parasta pļāpāšana. Adele atgādina, kad vajag dzert vitamīnus, saka: „Sargi veselību, Boreņka”. Un es jau tā arī daru – gribu nodzīvot simts gadus. Un ja kāds taujā par pašsajūtu, tad atbildu: neceriet, nesagaidīsiet!

Boriss Moisejevs 64-os gados atšķiras no sevis 30-gadīgā ar to, ka…

tapis gudrāks. Kauns par lietām, kuras darīju jaunībā, cenšoties šokēt skatītājus. Lamājos, atkailinājos uz skatuves, tēloju to, kas es neesmu, lai tikai pievērstu sev uzmanību, lai tikai par mani runātu… Tagad saprotu: tas ir tukši, galvenais – ticība Dievam. Lūdzu piedošanu visiem, kurus aizvainoju ar savu uzvedību!

Cilvēkos kaitina…

skopums un nelietība. Ciest nevaru, kad aiz muguras runā visādas riebeklības, bet acīs smaida. Uzskatu, ja kādam nepatīku, tad nevajag tēlot. Zinu, ka varu kādu tracināt, vienkārši nevajag tādā gadījumā tēlot, ka esam labākie draugi.

Nepatīkami, kad dzirdu, lasu par sevi, ka…

esmu parādā naudu vai atrodos uz nāves gultas. Izved no pacietības, kad kaut ko tādu sacer, lai tikai ar manu vārdu nopelnītu naudu!

Apskaužu…

Allu Pugačovu – viņai ir tik brīnišķīgi bērni.

Patreiz pelnu naudu…ar koncertiem. Turklāt atcerieties, ka esmu daudz strādājis un šo to sakrājis. Plus labi draugi – kad vajag, vienmēr palīdz ar kādu kapeiku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru