64-gadīgais Boriss Moisejevs: Kauns par lietām, kuras darīju jaunībā

Aktivizēju Instagram…

pēc slimības parādījās daudz brīva laika, un vajadzēja sevi ar kaut ko nodarbināt. Un arī gribēju būt lietas kursā par jaunumiem šovbiznesa pasaulē, pavērot kolēģus. Dievinu draugu vlogus: Alločkas Pugačovas, Maksima Galkina, Laimas Vaikules, ar kuru bieži redzamies Jūrmalā,- ejot ciemos, vienmēr atnesu viņas iecienīto biezpiena pīrāgu. Sēžam un tenkojam par kolēģiem.

Vairāk par visu mīlēju…

mammu. Katru dienu lūdzu Dievam, lai tur debesīs viņai būtu labi.

Kauns par to, ka…aizvainoju tuviniekus. Agrāk biju ļoti emocionāls cilvēks, dusmās varēju pateikt mīļajiem ko asu. Pēc tam, protams, mocījos un lūdzu piedošanas, bet, kā zināms, vārds – nav zvirbulis. Pagriez laiku pretējā virzienā, pirms runāt riebeklības, labāk domāt ar galvu, bet ne ar to vietu, uz kuras sēžu.

Nesaņēmos adoptēt bērnu, tā kā…

jaunībā dzīvoju nenormālā ritmā, bet tad, kad atjēdzos un sapratu, ka gribu kļūt par tēvu, bija jau par vēlu. Ļoti to nožēloju. Kaut gan nebija jau arī ar ko gādāt bērnus…Tagad var vienkārši izmantot surogātmātes pakalpojumus, bet vēl pirms 10 gadiem bija pavisam citi laiki. Tapt par tēvu tagad, protams, nav īstais laiks! Vecums nav tas un arī veselība.

Kopā ar krustmeitu Kseniju, Aļonas Apinas meitu, mīlam…

papļāpāt pa telefonu, apspriest viņas pielūdzējus. Ksjuša ir ļoti gudra un labsirdīga, Aļona ir malacis – izaudzināja meitu par labu cilvēku.

Katru dienu es…

skatos „Dom2”, visvairāk patīk Saša Černo – tāda īsta, patiesa! Kaut arī skandāliste, protams. Neizlaižu nevienu sēriju, ja nu nesanāk paskatīties, tad lūdzu koncertdirektoru Serjožu ierakstīt.

Saimnieciskajās lietās man palīdz…

apsaimniekošanas kompānija un mājsaimniece Tamāra, pateicoties kurai mājā vienmēr ir garšīgs ēdiens, un vāzēs stāv mani mīļākie ziedi – lilijas. Agrāk viņa lutināja mani ar makaroniem un kotletēm, bet pēdējo pusgadu es, pēc ārstu ieteikuma, ievēroju diētu, tāpēc mana uztura pamatā ir vista un zivs. Toties tagad esmu par 8 kilogramiem vieglāks!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru