6 sliktas vielmaiņas iemesli

Pilnvērtīgi strādājoša vielmaiņa – viens no svarīgākajiem punktiem skaista un tvirta auguma iegūšanai. Mēs jums šodien pastāstīsim par visizplatītākajām kļūdām, kas var palēnināt jūsu vielmaiņu, liekot šķēršļus jūsu vēlamās figūras sasniegšanai.

Pāris šādi paradumi ir:

Brokastu izlaišana

Ja gadījumā parasti no rītiem kavējat vai nu uz darbu, vai skolu, un nepagūstat pabrokastot – nekavējoties pārtrauciet šo nelabo ieradumu! Ja no rīta netiek apēstas brokastis, organisms nesaņem tam nepieciešamās barības vielas, kas savukārt kavē ne tikai organisma pamošanos, bet visu vielmaiņas procesu. Nav obligāti jāgatavo šefpavāra cienīgas brokastis – pietiks vien ar auzu pārslu bļodiņu, pilngraudu maizi ar sieru vai kādu dārzeni, jogurtu u.c.

Pārtikā tiek lietoti produkti ar zemu barības vielu līmeni

Viss, kas savā veidā ir mājās gatavojamā ēdiena aizvietotāji, piemēram, pusfabrikāti, batoniņi vai ātri pagatavojamie produkti – noteikti nebūtu jāiekļauj savā ēdienkartē, īpaši jau tiem, kas vēlas notievēt. Labāk (nemaz nerunājot par to, ka daudz veselīgāk) ir apēst banānu vai ābolu, kuru sastāvā ir organismam noderīgie vitamīni un mikroelementi. Jebkuras sviestmaizes var aizvietot ar jebkādiem riekstiem, kuru sastāvā ir cilvēka organismam noderīgie un veselīgie tauki. Jo mazāk mūsu pārtikā būs dažādu konservantu un citu organismam grūti sagremojamu vielu, jo labāk strādās vielmaiņa.

Šķir nākošo lapu un uzzini pārējos sliktas vielmaiņas iemeslus 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru