Šis video norāda uz to, cik bīstama patiesībā ir ikdienišķa darbība degvielas uzpildes stacijās

Degvielas uzpildīšana savam auto ir kas tāds, ar ko lielākā daļa no mums sastopas teju ikdienu, parasti domājot tajā laikā par pavisam ko citu. Parasti domājat par iepirkumiem, par to, ko gatavot vakariņās, vai arī par problēmām ar priekšnieku darbā.

Patiesībā šāda aizdomāšanās jums var diezgan dārgi izmaksāt. Taču šoreiz nav nekāda runa par ugunsgrēku vai ko tamlīdzīgu, bet gan par parādību, kas mūsdienās tikai plaukst un zeļ – par zagļiem.

Šajā novērošanas kameras ierakstā parādīts, ka sieviete izkāpusi no sava auto, lai uzpildītu tam degvielu. Kamēr viņa seko līdzi degvielas daudzuma rādītājam un cenas skaitītājam, paralēli piebrauc vēl viens auto, no kura izkāp ārā vīrietis un klusītiņām piezogas pie sievietes mašīnas, lai nozagtu viņas somiņu, kas atrodas uz atvērtā auto priekšējā sēdekļa. Šis ir brīdinājums mums visiem! Atcerieties, ka šādos momentos vienmēr būs kāds, kas vēros, vai pievēršat apkārt notiekošajam uzmanību – vai tā būtu degvielas uzpildes stacija, vai pārpildīts pūlis tunelī.

Mēģiniet atcerēties, vai esat kādreiz savā auto kaut ko atstājuši, kad no tās izkāpjat, lai uzpildītos. Daudzi cilvēki apgalvo, ka bieži vien atvērtā auto atstāj ne tikai savas personīgās mantas, bet arī mašīnas atslēgas!

Šķir nākošo lapu un noskaties video

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru