5 zodiaka zīmes, kuras pēc astrologu domām nākotnē būs bagātas

Lauva

Veiksmīgās dienas: svētdiena, otrdiena, piektdiena

Laimīgie skaitļi: 5,14,13,32,41,50

Veiksmes krāsa: zelta, oranžā, dzeltena, krēmkāsa, sarkana

Veiksmes akmens: Rubīns

Lauvas ir vienīgā uguns zīme šajā pieciniekā. Par cik viņus simbolizē pats džungļu karalis, Lauvas ir paši aizrautīgākie un enerģiskākie, dzimuši līderi. Apskaužama ir viņu drosme. Viņi ir neticami veiksmīgi ikviena mērķā sasniegšanā, ko sev nosprauduši.

Viņu harizma apkārtējos apbur un viņi nekad nepārstāj būt uzmanības centrā.

Lauvas ir optimistiski un laimīgi cilvēki. Viņi labi apzinās savas iespējas un ļoti labi zina, kā tās izmantot savās interesēs.

Vēl viena izcila Lauvu īpašība ir viņu cēlsirdība. Viņi ir ļoti lepni un nekad nekompromitē savas vērtības un pašcieņu. Visas šīs īpašības paskaidro, kā tad Lauvas gūst panākumus visās dzīves jomās. Lauvas bankas konts reti kad ir tukšs.

Vērsis

Veiksmīgās dienas: pirmdiena, piektdiena, sestdiena

Laimīgie skaitļi: 2,11,29,37,56

Veiksmes krāsa: baltā un zaļā

Veiksmes akmens: Smaragds

Vērsis ir Zemes zīme. Vērši ir miermīlīgi un uztur veselīgas attiecības. Viņi ir uzticīgi tiem, kurus mīl.

Viņi nepaļaujas saviem instinktiem, bet domā racionāli un praktiski. Vērši ir gudri un pareizi nosaka savas prioritātes. Viņi neizšķiež laiku un enerģiju nevajadzīgām lietām. Šī īpašība padara viņus par efektīgiem menedžeriem.

Vērša uzticamība nodrošina viņam labas partneru attiecības un viņi ar savu vārdu iekaro darījumu tirgu. Cilvēki viņiem uzticas un konsultējas pie viņiem biznesa jautājumos.

Vērši priekšroku dod vienkāršai dzīvei, un tāpēc viņi ieekonomē vairāk, nekā citas Zodiaka zīmes. Tā vietā, lai tērētu naudu šikām mašīnām vai greznām mājām, Vērši labāk investētu naudu biznesā.

Vēzis

Veiksmīgās dienas: otrdiena, piektdiena, ceturtdiena, svētdiena

Laimīgie skaitļi: 4,13,22,31,40,48,57

Veiksmes krāsa: zilā un sudraba

Veiksmes akmens: Pērles

Vēzis ir ūdens zīme. Vērši “baro” cilvēkus un motivē tiem augt. Vēžu spēja palīdzēt citiem ir viņu stiprās pašpārliecības un līdzcietības apliecinājums.

Vēzis ir superjūtīgs un rūpējas par saviem tuviniekiem bez jebkādām ierunām. Tieši tāpēc viņiem ir ciešas saites arī ar saviem kolēģiem un viņi prot izveidot komandu. Viņiem ir lieliskas komunikācijas prasmes un viņi prot piesaistīt apkārtējo uzmanību. Viņi uzņemas mājas konsultanta lomu arī darbā.

Vēži atļaujas dzīvot radošu dzīvi un viņu galā parasti ir daudz ideju. Visticamāk, viņi izveidos biznesu , izejot no savām mākslinieciskajām spējām un interesēm. Viņi dara to, kas patīk, un mīl to, ko dara, un tāpēc viņu izredzes kļūt izmocītiem ir minimālas, tāpat kā iespēja, ka viņi padosies.

LASI VĒL: Lūk, kāpēc Mežāzis ir pati gudrākā zodiaka zīme. Kurš būtu šaubījies!

Pārējās 7 Zodiaka zīmes ir spējīgas sasniegt savus mērķus un kļūt bagātas. Lai arī zvaigznes nosaka kādas tad būs jūsu izredzes, tās arī nav garants, ka cilvēks valdīs pār pasauli vai arī visiem spēkiem centīsies nopelnīt iztikai. Jūsu veiksme ir atkarīga no jūsu pūlēm, kuras jūs ieliekat sava mērķa sasniegšanā.

avots: skverweb.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru