5 pazīmes, ka jūs esat satikuši kādu, ko pazināt iepriekšējā dzīvē. Tā ir unikāla iespēja!

Dzīvē mēdz būt tā, ka jūs pēkšņi sajūtat dziļu saikni ar cilvēku, kuru redzat pirmo reizi dzīvē.

Šāda veida saikne rodas tikai ar tiem, ar kuriem jūs esat bijuši pazīstami iepriekšējās dzīvēs kas arī izskaidro to, kāpēc jūs tik viegli atrodat kopīgu valodu. Dzīvē mēdz būt daudzas dīvainas sakritības, un noteikti, ka daudzi no jums var pavisam droši apgalvot, ka šīs sakritības ir sajutuši jau agrāk.

LASI VĒL: Šos 7 priekšmetus nevajadzētu dāvināt, un saņemt kā dāvanas, izstāstīsim kāpēc

Ir svarīgi saprast, ka jūs esat satikuši cilvēku, kura enerģētika ir līdzīga jums. Uzturēt turpmāku sazināšanos ar tādu cilvēku ir vienkārsi nepieciešami – jūs būsiet satriekti, cik ļoti daudz kopīga jums ir.

Lūk, piecas pazīmes, kas liecina, ka jūs šo cilvēku jau esat satikuši iepriekšējā dzīvē:

1. Kopā ar viņu jūs zaudējat laika izjūtu.

Viena no acīmredzamākajām pazīmēm, ka jūs ar cilvēku esat bijuši pazīstami citā dzīvē, ir tā, ka jūs zaudējat laika sajūtu un kopā ar viņu dienas paskrien neticam ātri.

Jūs kopā ar to cilvēku esat pavadījuši tik daudz laika, ka liekas, it kā jūs būtu tikušies miljoniem reižu. Katra saruna, katra kopīga nodarbe vien rada jūsos vēlmi aizbēgt no visas pasaules. Jums ir viegli būt kopā ar viņu un vēl vieglāk būt atklātai.

2. Jūs pazīstat viņu kā savus piecus pirkstus, un tas tā ir bijis jau no paša sākuma.

Vēl viena svarīga pazīme, ka esat pazīstami jau no citām dzīvēm, – jūs redzat cilvēkam cauri. Jūs pievēršat uzmanību teju pamanāmām kustībām un žestiem, kurus pats cilvēks nepamana.

Jums vienmēr ir skaidrs, kad cilvēks nav savā ādā vai arī viņam vienkārši ir slikts garastāvoklis. Dažreiz jums liekas, ka viņš spēj lasīt jūsu domas, bet dažreiz jūs skaidri zināt, kas tieši viņam dotajā brīdī ir vajadzīgs.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru