5 pazīmes, ka jūs esat satikuši kādu, ko pazināt iepriekšējā dzīvē. Tā ir unikāla iespēja!

3. Jūs jau pašā sākuma viens ar otru saderējāt kopā.

Viena no svarīgākajām pazīmēm – jūs tikko esat iepazinušies, bet pēkšņi automātisku atrodat kopīgu valodu, it kā jūs uz ilgu laiku būtu bijuši šķirti, bet tagad beidzot esat atkal kopā.

Tas ne vienmēr tā notiek, bet, ja reiz tas notiek, tad tā patiesi ir burvīga sajūta. Kad jūs saprotat viens otru no pusvārda itin visā, tas liecina par to, ka jūs esat bijuši pazīstami iepriekšējā dzīvē. Liekas, it kā jūs vienkārši esat turpinājuši pārtraukto sazināšanos un gatavojaties jaunam kopīgam piedzīvojumam.

4. Jums ir grūti noslēpt no viņa savas jūtas.

Vēl viena pazīme tam, ka jūs esat ar šo cilvēku bijuši pazīstami iepriekšējā dzīvē – jūs vienkārši nespējat noslēpt savas jūtas attiecībā pret viņu. Vienīgais veids, kā izrādīt savas emocijas šī cilvēka klātbūtnē – ir pilnībā atklāties viņam. Turklāt viņš jūt tieši to pašu un atbild uz jūsu jūtām.

Iespējams, ka pienāks pat tāds brīdis, kad jūs abi apraudāsieties bez jebkāda iemesla – vienkārši tāpēc, ka gribas atļaut sev paraudāt, it kā jūs sen nebūtu tikušies. Turklāt jums ir ļoti grūti neizrādīt savas jūtas šim cilvēkam: savādāk jūs izjūtat neizprotamas sāpes sirdī.

LASI VĒL: Mūsu senči uzskatīja, ka mēs paši pievelkam sev nelaimes. Lūk, uzskaitītas lietas, no kurām labāk atbrīvoties

5. Kopā ar viņu jūs sajūtat nepārvaramu “mājas” sajūtu.

Jūs varat būt miljoniem kilometru projām no mājām, bet nekas tā neuzkurina jūsos dzirksti, kā šī cilvēka skatiens, kas dāva jums sajūtu, ka kopā ar viņu jūs vienmēr esat mājās.

Šādu saikni ir samērā grūti atklāt, tāpēc dzimtās mājas sajūta, kas rodas no viena skatiena vien uz cilvēku, – tā ir visskaidrākā pazīme, ka jūs bijāt pazīstami iepriekšējā dzīvē. Šis cilvēks saprot visu par jums un ir gatavs darīt visu iespējamo, lai jūs būtu laimīga.

Vai jūsu dzīvē ir tādi cilvēki?

avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru