5 laimīgas mīlestības noslēpumi ar katras zodiaka zīmes vīrieti

LAUVA

1. noslēpums

Lauva it visā vēlas būt labākais. Tas ir vispārēji zināms fakts, taču nevajadzētu pārvērtēt savas zināšanas, jo, pirmkārt, Lauvas vērtē gala rezultātu, taču nekad nemānās un spēlē pēc noteikumiem. Otrkārt, šīs zīmes pārstāvji sapņo būt pirmie tikai tur, kur ved viņu ceļš. Piemēram, ja viņi nekad nav spēlējuši boulingu, tad diez vai liks lietā savas pūles, lai to iemācītos, bet darbā, starp kolēģiem, viņiem ir ļoti svarīgi sasniegt labākos rezultātu. Arī mīlestībā tas ir redzams 99% gadījumu – sievietei ir jāatbilst viņam, lai viņš zinātu, ka viņa mīļotā it visā ir labāka par citām. Viņš to noteikti no Jums prasīs, par to nešaubieties!

2. noslēpums

Lauvām patīk glaimi. Jūs varat pavisam nedaudz pārspīlēt, taču neejiet pārāk tālu, jo tādā gadījumā varat pazaudēt šo vīrieti uz visiem laikiem. Viņi patiešām ir ļoti apbēdināti, ja viņu rezultāti ir sliktāki nekā pārējiem – tas iedragā viņu pašapziņu un noved līdz depresijai, tāpēc palīdziet savam vīrietim, konkrētajā brīdī sakot uzmundrinošus vārdus, taču ne banālo teicienu – viss būs labi!

3. noslēpums

Šos vīriešus kaitina meli un liekulība. Protams, nevienam nepatīk, ka viņam melo, taču Lauvas liekulību vienkārši nicina, tāpēc mēs Jums noteikti rekomendējam no tās izvairīties, pretējā gadījumā – tas uz visiem laikiem var mainīt Jūsu mīļotā vīrieša domas par Jums.

4. noslēpums

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vissvarīgākā ir ģimene. Aiz viņa muguras Jūs būsiet kā aiz klints. Viņš neļaus nodarīt pāri saviem mīļajiem un tuvajiem, taču to pašu viņš sagaida arī no Jums – neaizskar viņa ģimeni! Ja starp Jums un viņa ģimeni tiešām būs kādas nesaskaņas, viņš tās pieņems, taču, ja Jūs viņam tuvos cilvēkus aizskarsiet tāpat vien, attiecības būtiski sarežģīsies.

5. noslēpums

Pēdējā rekomendācija – uzmanība! Vienmēr veltiet šim vīrietim savu uzmanību, pretējā gadījumā – Jūs varat viņu aizvainot. Izrādiet interesi  un novērtējiet viņu!

JAUNAVA

1. noslēpums

Jaunava necieš melus un to, ja kaut kas netiek pateikts līdz galam, tāpēc, ja Tu vēlies būt blakus šim vīrietim, nekādā gadījumā nemēģini viņu maldināt vai kaut ko no viņa slēpt. Ja kādas citas zīmes pārstāvis vēl, iespējams, spētu Tev to piedot, tad ar šo vīrieti tas neies cauri. Viņš sajūt melus jau pa gabalu, tāpēc daudz labāk būs, ja uzreiz pateiksi visu, kā ir. Tādā gadījumā viņš no Tevis novērsīsies uz visiem laikiem vai arī iemīlēs Tevi vēl vairāk, jo šādu rīcību viņš noteikti novērtēs, taču piedod Jaunava tikai vienu reizi.

2. noslēpums

Nemēģini šo vīrieti izprovocēt, tāpēc, ja viņš saka, ka negrib, lai Tu velc savu mīļāko mēteli vai sasveicinies ar kaimiņiem (viņš vienmēr skaidri izskaidros, kāpēc to nevēlas), ir vērts viņā ieklausīties. Šim vīrietim noteikti patīk, ja viņa viedoklis tiek ņemts vērā, taču viņš var ieklausīties arī Tevī un mainīt savu nostāju, bet nekad nemēģini darīt kaut ko viņam par spīti.

LASI VĒL: Astrologi nosauc Zodiaka zīmes, kurām 2020. gads kļūs par jaunas dzīves sākumu

3. noslēpums

Šiem vīriešiem noteikti patīk, ja ar sievieti var parunāt, jo viņiem patīk ne tikai mīlēt, bet arī draudzēties, tāpēc ļoti labvēlīgu iespaidu uz attiecībām atstās kopīgas intereses. Lielākā daļa Jaunavu nemīl skaļas kompānijas, tāpēc mēs Tev iesakām sagatavoties mājās sēdēšanai ar kādu labu filmu. Šie vīrieši ne tik ļoti mīl, cik ciena, tāpēc, ja Tu pret viņu būsi laba un uzmanīga, viņš ar prieku dos Tev divreiz vairāk uzmanības un siltuma.

4. noslēpums

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti apdāvināti, taču viņiem ir vajadzīga palīdzība no citiem, lai savu talantu attīstītu. Viņi ļoti slikti uztver kritiku, respektīvi, nespēj to pārdzīvot. Viņiem var piemist gribasspēks un neatlaidība, taču tajā pat laikā viņi var būt ļoti bikli, tāpēc vienmēr ir jāmēģina palīdzēt viņiem atvērties. Lielākā daļa šīs zīmes pārstāvju gaida, ka viņu dzīvēs ienāks kāds, kurš viņiem patiesi ticēs.

5. noslēpums

Pats svarīgākais, kas ir jāatceras – Jaunavas ir monogāmas, viņām patīk viss skaistais, taču šīs zīmes pārstāvjiem vienkārši neatliek laika citām sievietēm. Pilnīgi pietiek ar to, ka Tu šo vīrieti patiesi mīlēsi, jo, ja viņš jūt, ka kāds viņu mīl, viņš nekad šim cilvēkam nenodarīs pāri.

SVARI

1. noslēpums

Tev noteikti ir jāpiemīt spējai uzturēt sarunu, jo Svari pēc savas dabas ir ļoti labi sarunu biedri, kuri interesējas par ļoti daudzām lietā, tāpēc tas, ka spēsi gan ieklausīties viņā, gan arī pati izrādīt aktivitāti, būs zelta vērtē. Spēja vest nepiespiestu dialogu Tev noderēs ne tikai pirmajā randiņā, bet arī vēlāk, kad būsiet bijuši kopā jau vairākus gadus.

2. noslēpums

Atklātība un godīgums. Šīs zīmes pārstāvjiem ir ļoti attīstīta intuīcija, tāpēc melus viņi jūt jau pa gabalu. Ja Tu patiešām ar šī zīmes vīrieti vēlies uzsākt nopietnas attiecības, Tev noteikti vajadzētu būt atklātai jau no paša sākuma, pretējā gadījumā – viņš Tev vienkārši neuzticēsies.

3. noslēpums

Interese par mākslu. Šīs zīmes vīrieši ir visa skaistā cienītāji. Tev noteikti nav obligāti jāiemīl māksla un jāatpazīst visi slavenākie mākslas darbi, taču Tev noteikti vajadzētu prast iedvesmoties no parastām lietām, kautru dienu atklājot sev kaut ko jaunu!

4. noslēpums

Šie vīrieši dievina komplimentus un uzslavas, tomēr Tev noteikti ir jāatceras tas, ka visām emocijām ir jābūt patiesām un jāatbilst īstenībai, pretējā gadījumā – Tavs partneris sajutīs to, ka esi nepatiesa, un Tu zaudēsi viņa uzticību.

5. noslēpums

Spēja sevi kontrolēt. Svari necieš cilvēkus, kuri ir pārāk mainīgi un var viegli “uzliesmot”, jo viņiem patīk kontrolēt, bet neparedzamas emocijas viņus biedē, tāpēc, ja esi attiecībās ar šīs zīmes pārstāvi, centies sevi savaldīt!

SKORPIONS

1. noslēpums

Vīrieši – Skorpioni ir ļoti noslēpumaini, tāpēc iekļūt šīs zīmes pārstāvju sirdīs nav pa spēkam katrai sievietei. Skorpioni var ļoti ilgu laiku nelaist sev nevienu pārāk tuvu, tomēr pašā sākumā tas noteikti nav nekas kritisks, jo mīlēt viņi ir spējīgi tik un tā, tāpēc galvenais jautājums un problēma – vai Jūs ar to spēsiet sadzīvot?! Tā ir Skorpionu būtība un daba – viņi vienkārši var nemācēt atklāties!

2. noslēpums

Ļoti daudzus Skorpionus piesaista asas izjūtas un jaunas emocijas, uz ko viņi arī tiecas praktiski molekulārā līmenī. Ilgtermiņa attiecībām tas traucē tikai jaunajiem Skorpioniem, jo ar gadiem viņi arvien skaidrāk saprot to, ka viņiem ir vajadzīga tikai viena sieviete.

3. noslēpums

Šie vīrieši ienīst slinkumu, liekulību un melus, pieprasot to pašu no apkārtējiem. Tieši tāpēc vispirms divreiz padomājiet – vai Jūs tajā viņiem atbildīsiet. Ja jā, tad viņi Jūs nepametīs nekad. Skorpionu iemīļotajai ir jābūt neatkarīgai, godīgai un strādīgai.

LASI VĒL: Narkotisko attiecību horoskops: no kuras Zodiaka zīmes Tu esi atkarīgs?

4. noslēpums

Šīs zīmes pārstāvji ir bezgala greizsirdīgi, tāpēc nekādā gadījumā nekad speciāli viņus neizprovocējiet, jo šādu rīcību viņi Jums nepiedos nekad, tāpēc esiet uzmanīgas arī ar izteiktajiem apgalvojumiem – pat šķietami nekaitīgi joki par krāpšanas tēmu var izraisīt Skorpionos vilšanos un pat šoku.

5. noslēpums

Skorpioni cenšas būt kopā ar tādiem cilvēkiem, kuri spēj pamodināt viņos emocijas, tāpēc sievietēm, kuras vēlas iekarot šīs zīmes pārstāvju sirdis, ir jāpapildina sava garderobe ar spilgtu apģērbu, kas uzsver viņu skaistumu. Tas pats attiecas arī uz smaržām. Tādā veidā Jūs noteikti piesaistīsiet Skorpionu uzmanību!

STRĒLNIEKS

1. noslēpums

Strēlnieks vienmēr zina, ko viņš grib. Ja viņam būs nepieciešams padoms, tad viņš noteikti Tev to arī paprasīs. Sievietēs šis vīrietis visvairāk ciena viņu spēju paiet “ēnā”, kad tas ir nepieciešams, taču tas nebūt nenozīmē, ka Tu viņam neesi vajadzīga, vienkārši Strēlnieka dzīvē mēdz būt brīži, kad, lai celtu savu pašapziņu, uzmanības centrā ir jābūt tieši viņam, tāpēc uztveriet to kā pašsaprotamu, jo mainīt Strēlnieku ir ļoti grūti.

2. noslēpums

Priekš tām sievietēm, kuras ir iemīlējušās Strēlniekos, astrologiem ir labas ziņas – viņi ir daudz attīstītāki un nobriedušāki par citu zīmju pārstāvjiem. Gandrīz 100% gadījumu viņi kļūst pieauguši daudz ātrāk par citiem saviem vienaudžiem, kas arī liecina par viņu spilgti izteikto individualitāti. Bieži vien viņi ir pārāk nopietni, tomēr tā ir tikai maska.

3. noslēpums

Strēlnieks ir ļoti spēcīgs un garā stiprs, tāpēc viņš noteikti varēs Tevi pasargāt no bēdām un problēmām, tomēr šo Strēlnieka rakstura iezīmi ir arī jāatbalsta. Viņš varēs izkļūt no vissarežģītākās situācijas, bet tikai pie tāda nosacījuma, ka viņa spējas netiek kritizētas, pretējā gadījumā Jūs riskējat viņu pazaudēt.

4. noslēpums

Nav tādu vārdu, kurus Strēlnieks nevarētu pateikt tieši sejā. Ja viņš Tev neko nesaka par Taviem trūkumiem, tad noteikti nav vērts uztraukties, taču esi gatava uz to, ka Tavs iemīļotais patiesību teiks vienmēr, lieki neliekuļojot. Tam, protams, ir arī sava pozitīvā puse, jo tas liecina par to, ka šis vīrietis ir ļoti godīgs. Galvenā Strēlnieku priekšrocība – viņš ir godīgs arī pret sev tuvajiem cilvēkiem, turklāt 100% gadījumu viņš cenšas izpildīt visus savus solījumus, taču atceries – to pašu viņš prasīs arī no Tevis!

5. noslēpums

Šis vīrietis mēģinās slēpt savu nervozitāti un depresiju, kas Strēlniekiem ir diezgan reti, taču gadās. Ja esi pamanījusi, ka Tavs vīrietis ir kļuvis skumīgs, depresīvs, neapmierināts vai nerunīgs, ievēro balansu starp vēlēšanos palīdzēt un vienaldzību, jo Strēlniekiem nepatīk, ka viņus žēlo. Vienkārši esi viņam tādos brīžos blakus, un viņš par to nekad neaizmirsīs.

MEŽĀZIS

1. noslēpums

Visas Mežāža bailes ir vērstas uz vientulību. Šie vīrieši ļoti spēcīgi reaģē uz negatīvām emocijām, tāpēc labāk viņus neaizskart. Jā, daudzi par to var būt šokā, ka vīrietis tā var reaģēt uz aizvainojumu, taču tāda nu ir šīs zīmes būtība.

2. noslēpums

Šie vīrieši ir noslēgti, ko sievietes bieži vien uztver kā kaut ko negatīvu. To izraisa viņu bailes no nezināmā. Jums pēc iespējas ātrāk šim vīrietim ir jāparāda tas, ka esat viņa draugs, biedrs vai tuvs cilvēks. Tajā, ka Jūs mēģināsiet iekarot viņa uzticību un mīlestību, nav nekā apkaunojoša, jo šīs zīmes pārstāvji noteikti nav egoisti – viņi vienkārši baidās no vilšanās.

3. noslēpums

Mežāzis noteikti ir tas, uz kuru Jūs it visā pilnībā varat paļauties. Ja Jūsu jūtas ir abpusējas, tad dzīve ar šīs zodiaka zīmes pārstāvi būs patīkama un mierīga.

LASI VĒL: Ko katrai Zodiaka zīmei ir jāpārtrauc darīt attiecībās

4. noslēpums

Šie vīrieši ļoti ciena stabilitāti, tāpēc pārsvarā izvēlas veiksmīgas sievietes. Tā nav aprēķina laulība, bet tāda vienkārši ir viņu daba. Viņi vēlas stabilas dzīves garantiju, jo viņi necieš problēmas, tāpēc, lai nākotnē nepieredzētu pārdzīvojumus, viņiem daudz vieglāk ir aizsargāt sevi ar jebkādām metodēm.

5. noslēpums

Mežāži ir pasaulē lielākie reālisti – viņi nav ne sapņaini, ne romantiski. Viņi vēlas būt laimīgi un dzīvot mierā, tāpēc nepievērš lielu uzmanību skaistām zvaigznēm un saulrietiem. Neskatoties uz to, viņu vidū ir arī mākslinieki, kurus var uzskatīt par izņēmumiem, jo viņi ir noslēpumā tīti ne tikai sievietēm, bet arī astrologiem.

ŪDENSVĪRS

1. noslēpums

Pirmais, kas palīdzēs Tev piesaistīt Ūdensvīra uzmanību un ieinteresēt viņu – noslēpums! Neizstāsti par sevi uzreiz pilnīgi visu, esi noslēpumaina un vairāk interesējies tieši par viņa dzīvi. Tas viss ieintriģēs Ūdensvīru, kā rezultātā viņam radīsies vēlme iepazīt Tevi tuvāk.

2. noslēpums

Otrais noslēpums ietver sevī spēju uzklausīt. Necenties uzzināt pilnīgi visu par viņa pagātni, jo tas palīdzēs izvairīties no pārpratumiem nākotnē, kad, piemēram, Jūs nejauši satiksiet viņa bijuši draudzeni.

3. noslēpums

Ūdensvīram ir izteikta vēlme padarīt sievieti laimīgu, tāpēc nepārstāj apbrīnot viņa spēku, laipnību un citas īpašības, kuras Tev tik ļoti patīk savā vīrietī. Zinot to, ka blakus Tev viņš jūtas labi, Ūdensvīrs katru reizi centīsies pārspēt pats sevi.

4. noslēpums

Ūdensvīram ir ļoti dažādas intereses, līdz ar to viņa draugi var nākt no pilnīgi dažādiem sociālajiem līmeņiem, tomēr tas nebūt netraucē atrast kopīgas intereses un izturēties vienam pret otru kā pret vienlīdzīgiem. Cieni viņa izvēli un nekritizē tos cilvēkus, kuri ir daļa no viņa dzīves – šis punkts ir ļoti svarīgs!

5. noslēpums

Ūdensvīrs noteikti vēlas padarīt Tavu dzīvi daudz mājīgāku un komfortablāku, tāpēc, ja Tavs vīrietis ir izlēmis, ka pilnai laimei Tev trūkst trauku mazgājamā mašīna vai ceļojums uz kādu siltāku zemi, nestrīdies ar viņu! Pieņem katru viņa dāvanu ar prieku un pateicību – tas darīs viņu laimīgu!

ZIVIS

1. noslēpums

Pret šiem vīriešiem ir jāizturas visnotaļ akurāti, jo viņu iekšējā struktūra ir diezgan trausla. Tev noteikti būs grūti atrast tādu Zivs vīrieti, kurš būs gatavs gāzt kalnus, jo šīs zīmes pārstāvji nav brutāli, viņi ir neticami skaisti cilvēki – gan ārēji, gan iekšēji. Tev jāļauj viņam pašam izlemt, ko darīt, nekādā gadījumā nekritizē viņu, jo šāda rīcība var negatīvi ietekmēt Jūsu attiecības.

2. noslēpums

Šis vīrietis gaida cilvēku, ar kuru dalīties savās interesēs, hobijos un skatījumā uz dzīvi, tāpēc, ja šis vīrietis jutīs, ka Jūsu savstarpējās attiecībās trūkst komunikācijas un intimitātes, viņš var atrast citu sievieti. Šīs zīmes pārstāvjiem noteikti nav mērķa iet “pa kreisi”, taču, ja viņi sāks meklēt to, kas trūkst Jūsu attiecībās, viņi var nonākt arī līdz kam tādam.

LASI VĒL: Kā saglabāt mīlestību, balstoties pēc Zodiaka zīmes?

3. noslēpums

Viņi ir ļoti noslēpumainas personības, tāpēc viņiem ir jāiemāca nemelot, bet to var izdarīt tikai vienā veidā – darīt visu iespējamo, lai šis Zivs vīrietis Tev pilnībā uzticētos. Ja Tu pati būsi godīga un patiesa, viņš to noteikti redzēs, tāpēc ņems piemēru un mēģinās Tev līdzināties, taču, ja Tu tomēr pieķer viņu melos, pacenties nedramatizēt – šis vīrietis to noteikti nesapratīs, jo viņam vienkārši ir tāds raksturs!

4. noslēpums

Zivis ir ļoti romantiskas dabas, spējīgas piepildīt Tavu dzīvi ar maigumu un skaistumu. Bieži vien viņi ir neticami erudīti, inteliģenti un ļoti attīstīti, viņi ir visapbrīnojamākie cilvēki pasaulē, kuriem piemīt tādas īpašības, par ko sapņo 99 % sieviešu.

5. noslēpums

Zivis patiesībā ir ļoti greizsirdīgas, taču nekad to neizrādīs. Protams, var gadīties kāds izņēmums, taču labāk neriskēt un nekaitināt šīs zīmes pārstāvjus. Šie vīrieši nekad nerīkos publiskas dusmu lēkmes, nekad Tevi nevainos. Ja Tu viņam nodarīsi pāri, viņš vienkārši sāks jaunas partneres meklējumus, tāpēc cieni viņa jūtas un Jūsu attiecības!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru