5 fakti par savu asinsgrupu, kurus noteikti vajag zināt

Asinsgrupa ir noteikts eritrocītu īpašību kopums, ko mēs saņemam mantojumā no saviem vecākiem. Tā nemainās cilvēka dzīves laikā un spēlē ļoti svarīgu lomu mūsu organismā. Kā izrādījās – asinsgrupa ir svarīga ne tikai medicīnas jomā, bet arī nosaka cilvēka raksturu.

Piemēram, Japānā pastāv speciāla sistēma “kecu-eki-gata”, pēc kuras nosaka cilvēka raksturu tieši pēc viņa asinsgrupas. Un ja pie mums uzdot jautājumu: “Kas tu esi pēc Zodiaka?”, tad Japānā drīzāk pajautās :”Kāda ir tava asinsgrupa?” Viņi to uztver nopietni. Tā nu mēs nolēmām tikt skaidrībā ar visām asinsgrupu īpatnībām.

Asins grupu raksturojums

Ēšana, ņemot vērā asinsgrupu

Sākt tomēr vajag ar ēšanu, jo pa lielam tieši no tās ir atkarīga mūsu veselība. Katrai asins grupai ir savs produktu saraksts, kurus vajadzētu izslēgt un kurus vajag pievienot. Dietologi pat piedāvā diētas tieši jūsu asinsgrupai.

Pirmajai asinsgrupai visvērtīgākie produkti būs gaļa, zivis un dārzeņi. Bet jāatsakās no piena izstrādājumiem. Jāizvairās no pārēšanās un pusfabrikātiem.

Ja  tev ir otrā asinsgrupa, tad labākā izvēle ir veģetārie ēdieni, zivis, vista un skābpiena produkti. Jāizvairās no asiem ēdieniem, pākšveidīgajiem un kafijas.

Trešās grupas īpašniekiem  der savā uzturā pievienot piena izstrādājumus, zivis, aitas gaļu, dārzeņus un tēju. Bet no alkohola un produktiem, kuri satur konservantus labāk atteikties.

Ja tev ir retā ceturtā asinsgrupa, tad tev derētu atteikties no smagiem ēdieniem, kuri atņem enerģiju un aizvietot to ar ekoloģiski tīru pārtiku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru