4 frizūru veidi, kuri padarīs jūs par 10 gadiem jaunākas

Lai izskatītos jaunāka, ne vienmēr jāpieņem krasi lēmumi kardinālām izmaiņām vai jādodas pie plastiskā ķirurga. Atliek vien zināt dažus viltīgus paņēmienus, kas palīdzēs atbrīvoties no pāris desmitiem gadu. Viens lielisks pierādījums ir visdažādākās frizūras, kuras var sievietei sniegt jauneklīgu un pavisam svaigu izskatu.

Vairāku slāņu frizūra

Pēc 40 gadu vecuma mati sāk zaudēt savu apjomu un dabīgumu, tādēļ vairāku slāņu frizūra var kompensēt zudušo matu apjomu. Mati, kas sniedzas zemāk par zodu, vizuāli pagarina sejas formu, liekot sievietei izskatīties daudz vecākai. Ja gadījumā nevēlaties šķirties no saviem garajiem matiem, tad vairāku slāņu frizūra būs labākais risinājums. Pirmajai kārtai būtu jābūt apmēram līdz ar ausī, bet otrajai – līdz ar pleciem, tādā veidā panākot, ka akcents tiek vērst jūsu acīm.

LASI VĒL: Izvēlies grāmatu – un tā parādīs Tev ceļu, pa kuru Tu atradīsi laimi. Paša likteņa norāde!

Ar šādām frizūrām staigā slavenības, kā Penelope Krusa, Konija Britone un Reičela Vaisa.

Pagarinātais karē griezums

Šī frizūra ir unikāla savas universalitātes dēļ. Tā sniedz iespēju ieveidot matus visdažādākajos veidos, palīdzot izveidot frizūru, kas veidos akcentu uz dažādām vietām un sniegs tēlam tik ļoti svarīgo “rozīnīti”. Vizuāli matiem apjomu sniegs karē ar vairākiem slāņiem. Mati uz pieres, jeb visiem labi zināmā “čolka”, paslēps grumbiņas, turklāt karē kopā ar čolku izskatās ļoti labi.

Šādas frizūras iecienījušas arī tādas slavenības kā Kerija Vašingtone, Dženifere Lopesa un Aleksa Čung.

Garais karē griezums

Šī frizūra lieliski piestāvēs tām dāmām, kurām patīk mazliet īsāki matu griezumi, vai arī tām, kurām patīk vidēja garuma mati. Garais karē sniedz sievietei mistiskumu, izceļ acis un sniedz eleganci. Turklāt garais karē izskatās vienlīdz labi gan ar taisniem, gan lokainiem matiem. Īpaši eleganti garais karē izskatīsies ar apjomīgām lokām. Dāmām, kuras daba apveltījusi ar plāniem matiem, garais karē sniegs apjomu.

Ar šādām figūrām staigā slavenības, kā Gvineta Paltrova, Mindija Keilinga un Nikola Kidmena.

Piksijas jeb laumiņas matu griezums

Laumiņas frizūra sniedz jauneklīgu un tādu kā spontānu ārējo izskatu. Tā ir lieliski piemērota sievietēm ar smalkiem sejas vaibstiem. Tik pat labi izskatīsies, ja šai frizūrai pieliksiet klāt nelielu nevīžības elementu, matus mazliet ieveidojot, piepaceļot vai zabužinot ar matu putām vai laku.

LASI VĒL: Meitene matos iesmērēja majonēzi: pēc 20 minūtēm viņa neticēja savām acīm

Slavenības, kuras dižojas ar šādām frizūrām: Džeimija Lī Kērtisa, Šarlīze Terona un Robina Robertsa.

Izvēlieties savu frizūras variantu un steigšus dodieties pie friziera atsvaidzināt savu tēlu! Neaizmirstiet dalīties arī ar savām draudzenēm!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru