Suns ļoti bēdīgs apsēdās blakus kapam. Visi bija pārsteigti par to, kas notika tālāk

Pēc ilgstošas cīņas ar slimībām, 79 gadus vecais Turcijas iedzīvotājs Mehmets Iļhams tomēr devās uz viņsauli. Visa ģimene bija sagrauta un sēroja par mīļotā cilvēka nāvi, pat Mehmeta suns vārdā Kesurs.

LASI VĒL: Pitbulterjers satvēra 7 mēnešus vecu bērniņu un iznesa to no istabas. Suņa īpašniece nezina, kā pateikties sunim!

Tieši Kesurs bija Mehmeta visuzticamākais draugs, kas viņa pēdējo dzīves gadu laikā vienmēr bija saimniekam līdzās. Mehmeta nāve abu saikni tikai padarīja vēl spēcīgāku.

Kad Mehmetu aizveda uz slimnīcu, Kesurs pilnībā atteicās no ēdiena. Diemžēl no tās suņa saimnieks vairs neatgriezās… Kad viņa saimnieka zārku nesa uz kapa vietu, uzticīgais suns soļoja visiem pa priekšu. Visas bēru ceremonijas laikā sunītis sēdēja klāt sava saimnieka kapam, zemu nolaidis galvu un neizdvešot nevienu skaņu.

Mehmeta dēls, Alī, paņēma suni pie sevis mājās. Reiz Alī pamanīja, ka suns kaut kur aiziet un atgriežas vien pēc pāris stundām. Kādu reizi Alī nolēma viņam sekot.

Izrādījās, ka suns taisnā ceļā devās uz kapiem. “Kapu pārziņi man teica, ka suns pilnīgi katru dienu ierodas pie mana tēva kapa,” tā mums teica Alī.

LASI VĒL: 17 attēli ar suņiem pirms un pēc patversmes, kuru bildes aizskars jūsu dvēseles dziļākās stīgas

Uzticīgais suns nekādi nespēja pārdzīvot sava saimnieka nāvi. Par laimi Kesurs pašlaik ir gādīgās un mīļuma pilnās rokās pie Mehmeta dēla un viņa ģimenes. Ceram, ka viņiem kopā izdosies pārdzīvot smago zaudējumu.

Ja jūs aizkustināja šis sirsnīgais stāsts, dalieties tajā arī ar citiem!

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru