Izvēlies grāmatu – un tā parādīs Tev ceļu, pa kuru Tu atradīsi laimi. Paša likteņa norāde!

Ikviens no mums vēlas zināt, kas notiek šajā dzīvē un kā sasniegt noteiktus augstumus. Un katram cilvēkam ir ambīcijas un vēlmes.

Bet kādu iemeslu dēļ daudzi no mums apstājas ceļā, burtiski vienu soli no galamērķa. Bet, ja tev interesē, vai piepildīsies tava vēlēšanās, un kas jādara, lai to īstenotu, vienkārši izvēlies grāmatu.

Grāmata nr.1.

Pirmā grāmata nozīmē, ka tava vēlēšanās piepildīsies ļoti drīz. Un tev nenāksies pielikt daudz pūles. Galvenais nesteigties. Un tad veiksme tev uzsmaidīs.

Grāmata nr.2.

Lai tava vēlēšanās kļūtu par realitāti, nepieciešams pielikt ne mazums pūļu un riska. Drosmīgi dodies pretī briesmām, ja tas ir nepieciešams. Ne no kā nebaidies! Kolīdz tu veiksi šo drosmīgo soli, tava vēlēšanās nekavējoties piepildīsies.

Grāmata nr.3.

Diemžēl Visums vēl nav gatavs izpildīt visas tavas vēlmes. Bet tev nevajag baidīties! Nekrīti izmisumā un turpini cīnīties par savu sapņu īstenošanu, ej uz priekšu un nepadodies. Lieli darbi prasa laiku.

Grāmata nr.4.

Ļoti drīz tu iegūsi lielisku Visuma dāvanu un tā nebūs maza. Tev viss jādara pareizi un jāturpina virzīties iepriekšējā virzienā.

Nu ko, atliek tikai pagaidīt!

avots: mesajeinspirationale.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru