3 veidi, kā pārbaudīt viņa jūtu patiesumu

Ņemot vērā situāciju mūsdienu attiecībās, ir bailīgi iedomāties, ka jūsu puisis var izrādīties kāds, kurš jūs vienkārši izmanto un kas pašlaik labi pilda savu lomu.

Ņemiet par piemēru Ritas Dakotas un Vlada Sokolovski laulību, kas šķita tik pilnīgi perfekta pat pašai dziedātājai, bet galu galā izrādījās, ka viņas vīrs visu laulības laiku krāpa savu sievu! Tāpēc mums ir jācenšās pēc iespējas ātrāk noteikt cilvēka izjūtu un nodomu sirsnību. Šeit ir 3 pamata padomi.

Darbi VS Vārdi

Tās var būt grūti pamanīt uzreiz, bet parasti jums nav nepieciešams pārāk daudz laika. Cilvēka darbības parāda, kāds viņš patiešām ir. Bet, ja viņš grib pierādīt, ka viņš nav tāds, viņš sāk lietot skaistus vārdus.

Viņa ķermeņa valoda, izturēšanās un paradumi daudz izsaka un parāda priekšā.

LASI VĒL: 

Kādā veidā zodiaka zīmes līdz 2018.gada beigām var sabojāt savas attiecības?
Kāpēc attiecībās pazūd mīlestība katrai zodiaka zīmei
Lūk kas jāzina katrai Zodiaka zīmei par attiecībām

Kā viņš izturas pret citiem?

Ar jums, protams, viņš centīsies būt džentlmenis. Bet, ja jums šķiet viņš pārāk labs, vienkārši pievērsiet uzmanību tam, kā viņš izturas pret citiem cilvēkiem, jo īpaši pret apkalpojošo personālu jebkur.

Neatļaujiet viņa uzvedību ar vārdiem: “Bet viņš mani mīl: es esmu īpaša.” Ja viņš ir rupjš pret citiem, jūs drīz vairs nebūsiet īpaša.

Kopējs VS Individuālu.

Visi ir atšķirīgi, un katram ir savas izvēles. “Meitu ģēģeri” arī var būt romantiķi, bet viņi to dara pēc stereotipiem: viņi var pasniegt rozi vai standarta dzimšanas dienas dāvanu. Patiesi sirsnīgs puisis jums sagatavos kaut ko īpašu. Šādi viņš parādīs, cik labi jūs izjūt un izprot.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru