3 SVEŠAS sievietes, kuras JŪSU vīrietis vienmēr atcerēsies!

Jebkura vīrieša dzīvē ir tāda sieviete, kuru viņš katru reizi atceras ar īpašu siltumu un maigumu. Jau viņas vārds vien rada viņam nesaprotamas skumjas. Pat, ja viņš jau vairākus gadus ir laimīgi precējies un ļoti mīl savu sievu un bērnus!

Pamēģināsim tikt skaidrībā, kas gan ir tā sieviete vai meitene no pagātnes, kuru jūsu vīrs vai puisis nav spējīgs aizmirst.

Protams, varianti var būt ļoti daudz, bet visticamāk, jūsu vīrieties nekādi nevar aizmirst vienu no šīm TRIM sievietēm (bet iespējams, ka viņš atceras viņas visas!).

  1. Viņa pirmā mīlestība

Atzīstieties, ka jūs arī joprojām nē, un atcerieties to burvīgo puisi, kurā jūs iemīlējāties agrā jaunībā! Reti, kurš cilvēks spēj aizmirst savu pirmo mīlestību, savas tālaika trauslās jūtas un sajūtas. Turklāt nav nozīmes tam, vai tā ir bijusi abpusēja mīlestība vai nē!

Arī jūsu vīrietis diez vai pilnībā ir izmetis no galvas to, blakus kurai viņš uz sevi ir paskatījies no citas puses. Jo tieši ar viņu viņš pēkšņi sev apjauta, ka sieviete spēj izmainīt visu viņa dzīvi!

Pirmās jūtas ir vistīrākās un naivākās. Un, lai arī jaunības cerības un sapņi kaut kādu iemeslu dēļ nepiepildījās, ne viens vīrieties nekad neaizmirsīs savu pirmo mīlestību. Viņš vienmēr atcerēsies, ka tieši šī meitene kaut kad atpakaļ pamodināja viņā visgaišākās un maigākās jūtas.

Kā var aizmirst to, kuras smaida dēļ jebkurš vīrietis reiz bija gatavs kalnus gāzt un mainīt upēm straumi!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 9-18 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! goo.gl/MsyJs7

Pievienot komentāru