3 SVEŠAS sievietes, kuras JŪSU vīrietis vienmēr atcerēsies!

  1. Sievieti, kuru viņam neizdevās iegūt

Lai arī viņš viņu mīlēja daudz mazāk par pārējām, bet varbūt vispār nemīlēja. Toties viņš kaislīgi vēlējās, lai tā skaistā sieviete kaut reizīti ar viņu pārgulētu! Tā dēļ viņš bija gatavs veikt visneticamākās neprātības. Varbūt pat pamatīgi patērēties…Bet viņa tik un tā viņam atteica!

Tāda sieviete spēcīgi aizskar vīrieša pašcieņu. Tieši tas arī ir iemesls tam, ka viņa vienmēr paliek jūsu izredzētā atmiņā.

  1. Tā, kuru viņš pazaudēja

Pietiekoši bieži vīrietis apzinās, cik spečīgi viņš ciena un mīl sievieti tikai tad, kad viņas vairs nav blakus. Reiz viņa aizgāja, un izrādījās, ka visa viņa dzīve zaudēja jēgu. Pēc tāda zaudējuma vīrietis sāk apzināties savas kļūdas, atzīt, ka ir pavadījis ar viņu maz laika, ka apvainojis viņu ar savu attieksmi un rīcību. Tikai tagad viņš saprot, ka nav pa īstam spējis novērtēt visas viņas rūpes, mīlestību un siltumu. Bet atgriezt atpakaļ jau vairs neko nevar. Ir pārāk vēlu. Viņa ir aizgājusi uz visiem laikiem…

Pat, ja pēc kāda laika vīrietis iemīlēs citu sievieti, viņš vienmēr atcerēsies to, kura iemācīja viņam mīlēt pa īstam (pēc tam, kad salauza viņam sirdi!).

Protams, ka katrai sievietei ir patīkami apzināties, ka viņa ir atstājusi tik nedzēšamas pēdas vīrieša dvēselē, bet viņš atcerēsies viņu visu savu mūžu. Bet kāpēc domāt par to, ar kādām jūtām un domām jūs atceras bijušais vīrietis? Daudz svarīgāk ir zināt, ko pret jums jūt cilvēks, kuru mīlat jūs!

Avots: marketium.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aija</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 9-18 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! goo.gl/MsyJs7

Pievienot komentāru