Pats efektīvākais tautas līdzeklis cīņā ar cukura diabētu

Šās skuju koka ogas spēj radīt brīnumus!

Retais zina, ka vislielāko efektivitāti, ārstējot cukura diabētu, var panākt ar kadiķa ogām. Tas ir vienīgais skuju augs, kura augļi ir ogas. Viņiem piemīt unikālas īpašības: antibakteriālas, furgicidiālas, . pretprotozojiālas. Viss slēpjas tajā, ka šīs ogas satur fitoncīdus.

Kadiķu ogās parasti ir liels daudzums C vitamīna – 26.6%.  Tās arī bagātas ar kāliju un kalciju.

Dzēriena pagatavošanai pret diabētu jums būs nepieciešams:

  • 500 gr. parastā  kadiķa ogas
  • 3 l avota ūdens
  • 1 vidēja izmēra citrons

Paņemiet parasto 3 – litrīgo burku (neaizmirstiet to izmazgāt un apliet ar vārošu ūdeni), salieciet tajā kadiķu ogas un citronu. Pielejiet ar ūdeni un atstājiet  ievilkties uz 5 diennaktīm. Jūs redzēsiet, kad dzēriens ir gatavs – visas ogas pacelsies augšā.

Dzēriens jādzer  divreiz dienā: rītos un vakaros pa 100 ml. Kad burkā paliks 1/3 dzēriena, pievērsiet uzmanību ogu stāvoklim. Ja viņas visas ir nogrimušas dibenā,  pievienojot klāt svaigus (sākotnējo proporciju), ja ogas nav nogrimušas– vienkārši pielejiet ūdeni.

Uzmanību! Kadiķu ogas nedrīkst lietot grūtniecības laikā, nieru slimību gadījumā, ja jums ir gastrīts. Un esiet piesardzīgs, dziedniecības īpašības ir tikai parastā kadiķa ogām. To bieži jauc ar kazaku kadiķi ( Juniperus Sabina) kas ir cilvēka organismam indīgs. Esiet piesardzīgi.

Avots: gilbis.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sss sss</cite>

    “furgicidiālas, . pretprotozojiālas. ” – Un kāds fitoncīdiem sakars ar diabētu, ja tā cēlonis NAV infekcija?
    Un ogas ir arī īvei.

Pievienot komentāru