4 acīmredzamas pazīmes, ka vīrs jūs krāpj

Detektīvu aģentūras „Lipstick Investigations” vadītājs Deivids Kings atzina, ka 80% no sieviešu aizdomām ir pamatotas.

Viņš piezīmēja, ka sievietes prāts ir precīzs aprēķinos, tāpēc viņš pārsvarā ņem vērā pat visnereālākos viņu argumentus par apstiprinājumu vīra neuzticībai.

Devids Kings apraksta četras situācijas, kuras palīdzēs saprast, vai jūsu partneris jūs krāpj.

Pēc viņa vārdiem, pirmkārt, vīrietis sāk ļoti sekot savam ārējam izskatam: maina parfīmu, ģērbšanās stilu un tamlīdzīgi.

Otrkārt, nezin kādēļ pēkšņi sāk uztraukt viņa personiskā teritorija. Ne no šā ne no tā viņa telefonam parādās parole un tā tālāk.

Treškārt, tiek izrādīta agresivitāte bez jebkāda iemesla. Tas, pēc detektīva vārdiem, liecina par to, ka nelikumīgo attiecību dēļ viņu nomoka sirdsapziņa, bet dusmas – tā ir aizsargreakcija.

Un, visbeidzot, viņš bieži iet ārpus mājas bez savas otrās puses. Ja jūs agrāk bieži ar viņu pastaigājāties vai pavadījāt laiku kopā, bet tagad viņš izdomā atrunas, lai dotos kaut kur viens pats, ir laiks celt trauksmi – viņam ir parādījusies labāka kompānija.

Tomēr, Deivids piebilst, ka jāizvērtē visu pazīmju esamība, lai pēc tam jau izdarītu kaut kādus secinājumus. Var gadīties, ka jūsu partneris izgāja pastaigāties bez jums, tāpēc ka viņam gribās pabūt vienatnē ar savām domām.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru