2 banāni dienā mēnesi no vietas – un notiks kaut kas neticams!

Pēc statistikas, banāns ir vislietotākais auglis ASV. To ēd pat biežāk nekā ābolus vai apelsīnus. Parasti mēs tos pērkam vēl zaļus, bet šie augļi ir garšīgāki tad, kad ir nogatavojušies!

Lielākā daļa cilvēku izvairās ēst brūnus banānus. Un tas nav pareizi! Nogatavojušos banānus ir daudz vairāk TNF!

LASI VĒL: Banāni palīdz atbrīvoties vismaz no četrām veselības problēmām

Kas ir TNF?

Jo gatavāks banāns, jo vairāk tajā ir TNF. Šie TNF (audzēju nekrozes faktori) cīnās ar vēzi un citām mūsu organisma kaitīgajām šūnām..

Vēl vairāk, banāns veicina labu saikni starp labajām organisma šūnām. Tas arī liek šūnām virzīties uz katru iekaisušu vietu mūsu organismā.

Pētījumi ir pierādījuši, ka nogatavojušāki banāni ar TNF palēlina audzēju augšanu un pat pilnībā tos uzveic. Papildus visam, banānos ir milzīgs daudzums antioksidantu!

VĒL VAIRĀK IEMESLU LIETOT UZTURĀ BANĀNUS:

-Asinsspiediens vai grēmas: banānā ir zems nātrija un liels kālija daudzums, tāpēc tas aizsargā sirdi un kontrolē asinsspiedienu.

-Banāni ir lielisks enerģijas atjaunošanas produkts. Tie piegādā vitamīnus, minerālus un ogļhidrātus. Ēdiet tos pirms vai arī pēc treniņiem.

-Cīņā ar anēmiju: banāni cīnās ar šo slimību un piegādā jūsu organismam milzīgu dzelzs daudzumu.

-Čūlu gadījumos: ja jūs ciešat no kuņģa čūlas, tad jums ir jāizvairās no dažu produktu lietošanas. Bet jūs vienmēr varat ēst banānus, un tas nekādi jums nekaitēs.

-Pret depresiju: banānos ir triptofāns, kas cīnās ar depresiju. Papildus visam, notiek serotonīna izstrāde, kas ir lielisks neiromediators.

LASI VĒL: Ar ko banāni ir bīstami?

-Pret aizcietējumiem: banāns ir pazīstams ar elementiem, kas palīdz uzlabot defekāciju. Un atbrīvo no aizcietējumiem.

-Nav problēmu ar PMS: kaprīzes un stress – turpmāk ir pagātnē. Banānā ir daudz vitamīna A, kas atslābina nervu sistēmu.

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru