15 visgaršīgākie pildījumi pankūkām

Pankūkas ar desas pildījumu.

Sastāvs: 200 grami vārītās desas, ½ tējkarote sinepes, 50 grami krējums, 100 grami siers.  Samaļ desu, sieru sarīvē, pievieno sinepes un krējumu un samaisa, pildījums gatavs!

Pankūkas ar aknu pildījumu.

Sastāvs: 500 grami aknas ( cūkas vai liellopa), 2 sīpoli, 1 burkāns, 3 olas, sāls, pipari. Apcep aknas un sīpolus un burkānu. Pievieno vārītas olas ( sarīvētas uz rupjās rīves), sāli un piparus pēc garšas.

Pankūkas ar gaļas pildījumu.

Sastāvs: 500 grami maltas gaļas, 1 sīpols, sāls, pipari. Apcep malto gaļu un sīpolu. Pievieno sāli un piparus.

Pildījums ar šķiņķi un sieru.

Sastāvs: 300 grami šķiņķis, 150 grami siers, 2-3 vārītas olas, sāls. Šķiņķi sagriež salmiņos, sieru un olas sarīvē uz rupjās rīves. Sāli pievieno pēc garšas.

Pildījums ar žāvētām aprikozēm.

Sastāvs:  300 grami biezpiens,  100 grami žāvētas aprikozes, 1 ēdamkarote cukurs. Aprikozes smalki sagriež , biezpienu satrin ar cukuru. Visu kārtīgi sajauc.

Pankūkas ar vārītas liellopu gaļas pildījumu.

Sastāvs: 500 grami liellopu gaļas, 1 sīpols, 20 grami augu eļļa, sāls. Izvārīto liellopu gaļu ( vāra apmēram pusotru stundu) izmaļ caur gaļas mašīnu, sīpolu smalki sagriež un apcep eļļā, pievieno gaļu un sāli.

Pankūkas ar pilnpienu.

Vārīto pilnpienu var izmatot kā pildījumu.  Nevārīto vienkārši pārlej pankūkām.

Pankūkas ar laša vai foreles pildījumu.

Sastāvs: mazsālīts lasis vai forele un kausēts siers. Mazsālīto zivi sagriež un sajauc  ar kausēto sieru.  Var pievienot zaļumus.

Pankūkas ar pūdercukuru.

Pūdercukuru vienkārši pārkaisa pankūkām. Var izdekorēt, piemēram izgriežot no papīra sirsniņu, uzliekot uz pankūkas un tad pārkaisot pūdercukuru.

LASI VĒL: Pankūkas uz majonēzes bāzes – pati vienkāršākā un garšīgākā recepte

Pankūkas ar maltās gaļas un rīsu pildījumu.

Apcep malto gaļu kopā ar smalki sagrieztiem   sīpoliem. Rīsus novāra.  Visu kārtīgi samaisa, pievieno sāli pēc garšas.

Pankūkas ar karamelēm.

Sastāvs: 4 ēdamkarotes cukurs, 1/2 ēdamkarote ūdens, 0,5 grami vaniļas. Katliņā ieber cukuru, vaniļas cukuru, pielej ūdeni. Vāra, kamēr gaiši brūns. Iegūto karameli pārlej pankūkām.

Avots: vrutmilife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru