15 iemesli, kāpēc sieviete laulībās VIENMĒR ir saspringta

Cik gan skaists ir attiecību sākums! Bez visādiem jaukumiem dāvanu veidā, pastaigām līdz saullēktam un maigajiem vārdiem, sieviete plaukst un smaržo. Viņa cenšas būt skaista un interesanta. Bet līdz ar laulībā nodzīvotiem gadiem lielākajā daļā gadījumu viss kardināli mainās.

Dzīve laulībā

Saskarsmes trūkums
Tu droši vien sarunājies ar vīru, bet tikai par sadzīviskiem jautājumiem. Bet uz sirds ir tik daudz jau sakrājies, un reiz viss nāks ārā kā tāds liels skandāls. Atvēli vismaz vienu dienu nedēļā, lai vienkārši cilvēciski parunātos.

Viņš nevēlas mainīties
Visi cilvēki tiecas no citiem sagaidīt vairāk, nekā tie ir spējīgi dot. Protams, ja vīrs nevēlas mainīt savus uzskatus par pienākumu sadalīšanu mājās, neieklausās sievā, tad viņa vienmēr būs aizkaitināta. Centies atrast pieeju. Jo cilvēku nevar izmainīt – viņam var tikai palīdzēt.

Viņš neinteresējas
Vīrs var būt ļoti labs vīrietis, piekāpīgs un saprotošs. Bet tas viss paliek otrajā plānā, ja viņu neinteresē tas, par ko viņa domā un sapņo. Sievietei ir vajadzīga uzmanība, ja tās nav, tad viņa novīst.

Pazudusi kaisle
Ilgo kopdzīves gadu laikā kaisle nodziest. Bet tikai tajā gadījumā, ja pie attiecībām netiek strādāt. Un šeit nav tikai vīra vaina. Jo attiecībām noskaņu rada tieši sieva. Attiecies pret dzīvi viegli, negaidi atceres dienas, lai uzvilktu skaistu kleitu vai arī noīrētu numuriņu viesnīcā. Negaidīts romantiskais vakars ienesīs pozitīvas pārmaiņas.

 

 

Gatavošana
Kad nav bērnu, tad ēdiena pagatavošana nemaz neaizņem tik daudz laika. Bet, kad ģimene paplašinās, tad pagatavot ēdienu vismaz 3 reizes dienā, un vēl bez vīra palīdzības – tā ir īsta elle. Neviens no vīrieša neprasa kulinārijas šedevrus, bet viņš pats var mierīgi izvārīt spageti un uzsildīt gaļu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru