6 nedēļas pēc dzemdībām ārsti laulāto pāri pārsteidza ar prognozi…Vīrs nobālēja no dzirdētā!

Mūsu šodienas varonei Elīzai Kērbijai no Sidnejas ir 27 gadi. 2016. gada janvārī viņa piedzemdēja meitiņu, kuru nosauca par Čārliju. Toties tikai pusotru mēnesi pēc dzemdībām pāri gaidīja šokējošas ziņas…

Izrādās, ka Elīza atkal bija stāvoklī. Turklāt šoreiz viņu un viņas vīru gaidīja dubults pārsteigums: tagad viņi gaidīja dvīņus!

“Godīgi sakot, es pat nebiju aizdomājusies par kontracepciju.

Visi mani radinieki un paziņas man apgalvoja, ka krūts barošanas laikā nav iespējams palikt stāvoklī. Bet izrādās, ka tās ir muļķības!” –  ar emocijam dalījās Elīza.

“Es nekādi nevarēju noticēt, ka atkal esmu stāvoklī, bet es to jutu. Es izmēģināju 4 grūtniecības testus, lai noteiktu grūtniecību, pirms saņēmu pozitīvu rezultātu” – savu stāstu turpina māmiņa.

Vispār, laulātais pāris ātri saņēmās.

Viņi iedvesmoti gaidīja ģimenes pieaugumu, un blogā sīki un smalki aprakstīja visas savas sajūtas.

Decembrī pasaule nāca divi skaisti dvīņu puisīši. Tagad jebkura pastaiga ar bērniem Elīzai un Benam kļūst par īstu notikumu. Bet pāris nečīkst un priecājas par katru dienu.

Skatoties uz Kērbiju ģimenes fotogrāfijām, pieķer sevi pie domas, ka ir tik velnišķīgi patīkami, kad ir daudz bērniņi. Un, ja šīs fotogrāfijas uzlabo tev noskaņojumu, tad padalies ar tām arī ar saviem draugiem!

Avots: justfun.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru