15 iemesli, kāpēc sieviete laulībās VIENMĒR ir saspringta

Uzkopšana
Daudzi vīrieši domā, ka mājas uzkopšana – tas ir tīri sieviešu darbs. Bet pēc tam izrāda pretenzijas par nolipušo manikīru, slikto noskaņojumu un mūžīgo nogurumu. Pienākumiem par mājas darbu pildīšanu ir jābūt strikti sadalītiem.

Rūpju trūkums 
Sievietei vienmēr ir jāizrāda, ka viņa ir vajadzīga. Jo viņa tik ļoti pārdzīvo par savu vīrieti, sniedz savu mīļumu un rūpes. Ja atbildē neko nesaņem pretī, tad viņas acis būs tukšas, un viņa trakos par vismazāko nieku.

Audzināšana ir viņas ziņā
Viena lieta, ja vīrs daudz strādā un nopelna tik daudz, lai sieva varētu atļauties veltīt daudz laika bērnam. Bet lielākajā daļā gadījumu sieva iet gan uz darbu, gan arī mācās kopā ar bērnu, gan viņu kopj, gan ved pie ārsta, kad vajag.. Kad ar audzināšanu nodarbojas tikai viens vecāks, tad ar laiku uzkrājas nogurums, kas pārvēršas par neapmierinātību.

Darbs ir prioritāte
Nav nekas slikts, ja vīrietis vēlas nopelnīt. Bet daudzas sievietes to uzskata par svarīgāko problēmu. Jo savas aizņemtības dēļ vīrs nepievērš uzmanību sievai un ģimenei.

Viņam vienmēr ir taisnība
Nesaskaņas radīsies vienmēr, tas ir fakts. Bet, ja cilvēks nemāk piekāpties un atrast kompromisu, otram vienmēr nākas piekāpties, lai neizraisītu konfliktu. Sieviete jutīsies nomākta un nesadzirdēta. Un reiz strīds var pārvērsties pat par šķiršanos.

Viņai ir vajadzīga telpa
Katrs cilvēks reizēm gribas ieslēgties istabā un pabūt vienatnē. Ja tev ir bērni, tad tev vienkārši ir nepieciešama atpūta. Karsta vanna ar svecēm labi noņem nogurumu.

Viņai ir vajadzīgs laiks
Mums visiem ir pazīstama sajūta, ka mums katastrofāli pietrūkst laiks, lai paspētu izdarīt visu, ko esam ieplānojuši izdarīt šajā dienā. Sieviete dažreiz var kaut ko nepaspēt, tāpēc vīram ir jācenšas viņai palīdzēt. Viņa būs viņam par to ļoti pateicīga. Pretējā gadījumā nogurums un vakara galvassāpes ir garantēti.

Pārāk daudz pienākumi
Mājas uzturēšana, izdevumu kontrolēšana, rēķinu apmaksāšana kādam ir jāveic. Visdrīzāk visus šos uzdevumus izpilda tieši sieva. Vīrietim ir jābūt pilnvērtīgam partnerim, un jāuzņemas daļa no ģimenes pienākumiem.

Panīkums
Visi laiku pa laikam nogurst, bet nevar pieļaut pilnīgas apātijas stāvokli. Kad sievietei jau sāk nolaisties rokas, vajag palīdzēt viņai tikt galā ar depresīvo stāvokli. Un nevis zāģēt un teikt, ka viņa tagad vairs nav tāda, kādu viņš iemīlēja pirms 10 gadiem.

Viņa visu dara pati
Daudzās ģimenēs ar visu problēmu un rūpju risināšanu nodarbojas sieviete. Un pat vīra jautājumus bieži risina sieviete. Ja vīrietis sevi nostāda par galveno ģimenē, tad viņam ir jāparūpējas par to, lai sieviete paliktu par sievieti, un nepārvērstos par tantuktu, kas mūžīgi streso.
Sievietes ir ļoti trauslas un maigas būtnes. Dažreiz viņas uz saviem pleciem uzveļ nepanesamu kravu, kas noved viņas līdz stresam. Attiecībās vienmēr ir jābūt harmonijai un līdzsvaram. Savādāk kāds izkrīt no ierindas.

Mēs novēlam tev vienmēr justies mīlētai un vajadzīgai! Padalies ar šo interesanto informāciju ar saviem draugiem!

Avots: vkurselife.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru