12 noderīgi padomi mājai un dārzam – fotoinstrukcijas

Elegants sēdeklis no koka dēļiem

Ir neskaitāmi iemesli, kādēļ nevajadzētu tērēt nereāli daudz naudas dārgām mēbelēm. Pats galvenais no tiem – šādas mēbeles iespējams pagatavot pašiem. Galdi, plauktiņi, pufi, soliņi, pakaramie, krēsli un daudz kas cits – izvēlieties visu, kas jums iepatikās un ķerieties klāt darbiem!

LASI VĒL: Kā izmācīt kaķi, lai tas pārstātu bojāt tapetes un mēbeles? Padoms, kas izmainīja manu dzīvi

Žurnālu galdiņš no koka dēlīšiem

Visparastākie saplākšņi un tiem piestiprinātas metāla kājas sniegs žurnālu galdiņam īpašu spīdumu un šarmu. Turklāt šos dēļus nebūt tik daudz nevajadzēs, kā sākumā izskatās. Tos būs nepieciešams izvietot šaha dēlīša principā. Ja iepriekš viss darbam tiek kārtīgi sagatavots, tad šāda galdiņa pagatavošanai būs nepieciešamas vien pāris stundas.

Koka pakaramais

Ja jums jau iedegās dzirkstelīte acīs, tad steigšus dodieties uz mežu pēc sava izredzētā koka. Noņemiet tam mizu, nozāģējiet garos zarus tā, lai tie paliktu pietiekoši gari dažādu priekšmetu pakarināšanai, apstrādājiet koku ar antiseptiķi, bet pēc tam varat to nokrāsot sev iemīļotākajā krāsā.

Tas arī viss – un pakaramais ir gatavs! Atliek vien atrast kādu smagu pamatni, pie kuras piestiprināt koka pakaramo. Tiem, kas nevar atrast piemērotu koku, derēs arī koka dēlis, kam atsevišķi piestiprināti zariņi – pakaramie. Ja mācēsiet veiksmīgi savienot zariņu vietas tā, lai to neredz, iegūsiet pavisam lielisku rezultātu.

Nākošajā lapā atradīsiet vēl vairāk interesantu ideju

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru