11 interesanti veidi, kā vēl var izmantot higiēnisko lūpu krāsu!

1

Higiēniskā lūpu krāsa – kosmētikas produkts, kas daudzām no mums ir kļuvis par neaizvietojamu un ikdienā lietojamu higiēnas preci, lai novērstu sausas lūpas un to plaisāšanu.

Šodien mūsu redakcija dalīsies ar tādiem higiēniskās lūpu krāsas pielietojumiem, kurus, iespējams, iepriekš nemaz nezinājāt. Lūk, pāris interesanti un noderīgi tās pielietojumi!

LASI VĒL: Atkal nejaukais herpes uz lūpas! Dabas līdzekļi, kas neļaus tam izvērsties

Kā un kur vēl var izmantot higiēnisko lūpu krāsu?

Jauni apavi vienmēr spēj sagādāt prieku, taču dažreiz arī galvassāpes. Lai izvairītos no nobrāzumiem un tulznām, ar higiēnisko lūpu krāsu iesmērējiet uz kājām tās vietas, kuras visbiežāk tiek šādā veidā traumētas. Šis paņēmiens samazinās berzēšanos un novērsīs tulznu rašanos.

2

Ja gadījumā gredzenu nav iespējams dabūt nost no pirksta, taču pa rokai nav ne eļļa, ne diegi, tad droši ķerieties pēc palīdzības, izmantojot higiēnisko lūpu krāsu. Vienmēr darbojas!

3

Āda ap degunu ir kļuvusi sausa? Nebēdājiet, jo lielisks palīgs cīņā ar šo problēmu ir tieši higiēniskā lūpu krāsa. Turklāt, tā var palīdzēt risināt šo problēmu daudz iedarbīgāk, nekā lielākā daļa sejas krēmu.

4

Nelielas skrambas un pušumus var apstrādāt ar higiēnisko lūpu krāsu, ja gadījumā pie rokas nav pieejami nekādi citi speciāli medicīniskie līdzekļi. Tādā veidā pasargāsiet pušumu no dažādām infekcijām un paātrināsiet tā sadzīšanu.

Lai uzzinātu kur vēl var izmantot higiēnisko lūpu krāsu, šķir nākošo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru