Atkal nejaukais herpes vīruss uz lūpas? Dabas līdzekļi, kas neļaus tam izvērsties

0Saaukstēšanās simptoms uz lūpām – nieze, sūrstēšana, sīku pūslīšu parādīšanās – traucē normāli runāt un ēst, kā arī, protams, bojā sejas izskatu.

Šo slimību izraisa herpes vīruss, kuru sākumstadijā itin sekmīgi var uzveikt ar tautas līdzekļiem.

Lasi vēl: Saujaciet kopā citronu ar ēdamkaroti olīveļļas – līdzeklis, ko izmantosiet atkal un atkal!

Iznīcināt jau iedīglī
Kolīdz lūpu rajonā parādās nepatīkamas sajūtas (nieze, sūrstēšana, āda šķiet it kā savilkta), problemātiskajai vietai uz 10 minūtēm jāuzliek…

Iznīcināt jau iedīglī

Kolīdz lūpu rajonā parādās nepatīkamas sajūtas (nieze, sūrstēšana, āda šķiet it kā savilkta), problemātiskajai vietai uz 10 minūtēm jāuzliek ūdeņraža pārskābē (3%) samitrināts vates tamponiņš. Pēc tam ik pēc 30 minūtēm ādai pieliek ledusgabaliņu, bet, lai izslēgtu recidīva iespējamību, divas reizes dienā lieto propolisa izvilkumu (ekstraktu), kam noteikti vajadzētu būt mājas aptieciņā.

Gatavo to šādi: pudelē ielej ¼ glāzes spirta, kas atšķaidīts ar tādu pašu daudzumu vārīta ūdens, pievieno 20 g sasmalcināta propolisa, cieši aizkorķē, 8 dienas, regulāri sakratot, nostādina tumšā vietā, pēc tam izkāš un uzglabā ledusskapī. Lieto 3-4 dienas pa tējkarotei, atšķaidītu ½ glāzes vārīta ūdens.
Pats populārākais tautas līdzeklis ir ausī esošais sērs. Ja parādījušās herpes pazīmes, jāizvelk pikucītis sēra un ar to jāierīvē iekaisusī vieta.

 

ŠĶir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru