11 interesanti veidi, kā vēl var izmantot higiēnisko lūpu krāsu!

5

Higiēniskā lūpu krāsa ir lielisks līdzeklis uzacu ieveidošanai. Tā spēj ne tikai sniegt uzacīm apjomu, bet palīdz tām izskatīties daudz veselīgākām un paātrina to augšanu.

6

Nebūs vairs nepieciešams iegādāties speciālus līdzekļus, kas paredzēti nagu kutikulu kopšanai, jo tādu pašu funkciju pilda arī higiēniskā lūpu krāsa.

7

Domājams, ka daudzām dāmām ziemas laikā problēmas sagādā matu elektrizēšanās. Lai to novērstu, atliek vien sasmērēt plaukstas ar higiēnisko lūpu krāsu un pārlaist tās pāri matiem, pārāk traki nespiežot tos. Tikai nepārspīlējiet ar higiēniskās lūpu krāsas daudzumu!

8

Higiēniskā lūpu krāsa būs lielisks līdzeklis cīņā pret matu galu šķelšanos.

9

Lai novērstu rāvējslēdzēja ķeršanos, iesmērējiet to ar higiēnisko lūpu krāsu.

10

Pēc tam, kad ilgu laiku netika nēsāti auskari, tik grūti ir atkal tos dabūt iekšā. Arī šādā situācijā palīgā nāks higiēniskā lūpu krāsa.

11

Izrādās, ka skropstu tušas atstātos pleķus uz ādas ļoti viegli var notīrīt ar higiēniskās lūpu krāsas palīdzību. Turklāt, ja ir gadījies palikt pa nakti ciemos, taču līdzi nav kosmētikas noņēmējs, droši izmantojiet higiēnisko lūpu krāsu. Tas nav pats labākais variants, taču tik un tā labāks par ādas sausināšanu ar ziepēm.

12

Vai iepriekš zinājāt par šādiem lūpu krāsas izmantošanas paņēmieniem? Ja nē, tad mums bija prieks iepazīstināt Jūs ar tādiem!

LASI VĒL: 11 vingrinājumi sejai, kas paildzinās jaunību par 5 – 10 gadiem

Dalieties arī ar savām draudzenēm!

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru