10 produkti, kas var izraisīt vēzi. No nr.2 atteikšos jau šodien!

5. Popkorns no mikroviļņu krāsns

Popkorns patīk daudziem. Bet ne visi zina, ka tas ir viens no kaitīgākajiem produktiem pasaulē. It īpaši tas attiecas uz popkornu, kas pagatavots mikroviļņos. Produkta sastāvā ietilpst perfluoroktānskābe, ko izmanto teflona trauku ražošanā. Pētījumi ir pierādījuši, ka perfluoroktānskābe var izraisīt urīnpūšļa, aknu, nieru un sēklinieku vēzi. Turklāt tā var izraisīt neauglību.

6. Ģenētiski modificētie produkti

Apstiprinātus faktus par šo zinātnieeki vēl nav demonstrējuši, bet ir bijis vairākkārt ziņots, ka cilvēki, kuriem ir iekšējo orgānu vēzis, pamatā lietojuši augļus un dārzeņus, kuri izaudzēti neorganiskā veidā, tas ir, izmantojot pesticīdus un citus mēslojumus.

7. Cukura aizstājēji

Aspartāms – tas ir cukura aizstājējs, kas populārs gandrīz visā pasaulē. Ir pierādīts, ka šī toksiskā viela spēj izraisīt krampjus. Turkāt, tam nokļūstot organismā, sāk izdalīties diketopiperazīnskābe. Tas ir kancerogēn, kas izraisa smadzeņu vēzi. Tāpat doto cukura aizvietotāju var atrast arī diētisko produktu un dzērienu sastāvā.

8. Gāzētie dzērieni, sporta dzērieni

Šie dzērieniem nav nekāda uzturvērtība. To sastāvā ietilpst kukurūzas sīrups ar augstu fruktozes saturu, krāsvielas, bromēta augļu eļļa un aspartāms, kas zināms ar savām kancerogēnām īpašībām.

LASI VĒL: Ļoti svarīgs atklājums: Austrālijā atrastas ogas kas iznīcina vēža šūnas!

9. Ogļhidrāti

Vēža šūnas barojas no cukura un produktiem ar augstu ogļhidrātu saturu. Runa ir par pastu, maizi, dažiem graudaugiem. Tāpēc, ja jūs vēlaties pasargāt sevi no vēža, lietojiet pēcc iespējas mazāk ogļhidrātus. Protams, nevajadzētu pavisam atteikties no tiem.

10. Majonēze un kečups

Šo produktu sastāvā ietilpst cukurs, transtauki, etiķis, krāsvielas, konservanti un stabilizatori. Un tass vēl nav pilns kaitīgo vielu saraksts. Tāpēc labāk mākslīgi ražotās mērces izslēgt no ēdienkartes kopā ar ātrās ēdināšanas produktiem.

Teikšu godīgi, Nr. 2 un Nr. 5 mani pārsteidza. Bet es labāk no tiem atteikšos…

AVOTS

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru